banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

AKP'liler Zaman gazetesi yaktı

Zaman gazetesi önünde toplanan bir grup başbakan Erdoğan lehine slogan attı. Gazetenin güvenlik görevlileri ise eylemcilere gül atarak karşılık verdi.

03 Ocak 2014 Cuma 16:53
AKP'liler Zaman gazetesi yaktı
banner265
AKP'liler Zaman gazetesi yaktı
Zaman gazetesi önünde toplanan bir grup başbakan Erdoğan lehine slogan attı. Gazetenin güvenlik görevlileri ise eylemcilere gül atarak karşılık verdi.

Sivil Dayanışma Platformu'nun organize ettiği protesto gösterisi için bir grup saat 13.00'te gazetenin İstanbul'daki merkezi önünde toplandı. Ellerinde "Duaya davet bedduaya lanet" yazılı pankart taşıyan katılımcılar, "Ustanın askeleriyiz" "Eğilme, bu millet seninle" ve "Milli irade engellenemez" şeklinde slogan attı.

Eylemcilerin attığı sloganlara gazetenin görevlileri gül atarak karşılık verdi. Bunun üzerine yol kenarında bekleyen polisler, olay çıkmaması için gül atan görevlileri uyardı. Grup adına basın açıklaması yapan Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan Ogan, Zaman gazetesine değişik suçlamalar yöneltti.

Açıklamanın ardından göstericiler yanlarında getirdikleri gazete sayfalarını, CD, kaset ve kulaklıkları bir bidona doldurup ateşe verdi. Ateş başında tekbir getiren göstericiler Erdoğan lehine sloganlarla eylemi bitirip bina önünden ayrıldı.

Eylem nedeniyle çevik kuvvet polisinin aldığı geniş güvenlik önlemleri de dikkat çekti.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV