banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
07 Mayıs 2024 Salı

Benzin ve motorine indirim geliyor

Alaattin Çakıcı yeniden hastaneye kaldırıldı

Bolu'da F Tipi Cezaevinde yatmakta olan Alaattin Çakıcı, KOAH ve karın bölgesindeki ağrı nedeniyle 80 kişilik jandarma eşliğinde hastaneye kaldırıldı.

06 Mart 2017 Pazartesi 05:55
Alaattin Çakıcı yeniden hastaneye kaldırıldı
banner311
Alaattin Çakıcı yeniden hastaneye kaldırıldı

Bolu'da F Tipi Cezaevinde yatmakta olan Alaattin Çakıcı, KOAH ve karın bölgesindeki ağrı nedeniyle 80 kişilik jandarma eşliğinde hastaneye kaldırıldı

Beylikdüzü Tabela

Bolu'da F Tipi Cezaevi'nde yatmakta olan Alaattin Çakıcı 3 günde ikinci kez KOAH ve karın bölgesindeki şiddetli ağrı nedeniyle geniş güvenlik önlemleri altında Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ne kaldırıldı.

ÇAKICI 4 SAAT BOYUNCA MUAYENE EDİLDİ

Saat 17:00 sıralarında 80 kişilik jandarma ve polis ekipleri tarafından acil olarak hastaneye kaldırılan Alaattin Çakıcı 4 saat boyunca muayene edildi. Alaattin Çakıcı'nın karın bölgesinde ağrısı olması nedeniyle yapılan
muayene sonucunda bağırsaklarında düğümlenme ve yırtık olduğu tespit edildi. Doktorların acil ameliyat olması gerektiğini söylemesi üzerine, Çakıcı ameliyat olmayı reddetti.

OĞLU ALİ ÇAKICI GELDİ

Oğlunun hastanaye gelmesini istemesi üzerine avukatı Can Sevinç, Ali Çakıcı'yı arayarak babasının kendisini Bolu'ya çağırdığını belirtti. Özel aracıyla Bolu'ya gelen Ali Çakıcı jandarma görevlileri tarafından üstü aranarak Alaattin Çakıcı'nın yanına sokuldu. Babasıyla yaklaşık 15 dakika konuşan Ali Çakıcı babasını ameliyat olması için ikna etti. Alaattin Çakıcı saat 17:00'de girdiği hastaneden gece saat 01:00'de taburcu edilerek cezaevine götürüldü.

YARIN AMELİYAT OLACAK

Hastane çıkışında Alaattin Çakıcı, basın mensuplarına, "Ameliyat için karar verdim. Bugün Ameliyat olacağım" dedi.

beylikdüzü gnl tabela

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV