banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Ankara'da gergin anlar!

Ethem Sarısülük'ün cenaze törenine polis engeli

16 Haziran 2013 Pazar 13:15
Ankara'da gergin anlar!
banner263
Ankara'da gergin anlar!
Ethem Sarısülük'ün cenaze törenine polis engeli.

Ankara' da gezi parkına destek eylemlerinde hayatını kaybeden Ethem Sarısülük' ün cenazesinin Kızılay' da tören yapılmak üzere götürüldügü sırada polis ve jandarma ekipleri Batıkent kavşağında yolu kapattı. Cenazenin Kızılay'a götürülmesine engel olmak isteyen güvenlik güçleriyle cenaze sahipleri arasındaki görüşmeler devam ediyor.

Kızılay Meydanı'nda toplanan gruplar Atatürk Bulvarı ve GMK Bulvarı'nı trafiğe kapattı. Polisin uyarına rağmen eylemi sürdüren gruba TOMA'lar ile tazyikli su ve gözyaşrtıcısı gaz ile müdahale edildi. Polisin müdahalesi devam ediyor.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV