banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Ankara’da müdahale

Ankara’da çıkan gezi parkı olaylarında hayatını kaybeden Ethem Sarısülük’ün zanlısının serbest bırakılmasını ve Lice’de meydana gelen olayı protesto etmek için Kızılay’a yürümek isteyen gruba polis ekipleri müdahale etti.

01 Temmuz 2013 Pazartesi 01:16
Ankara’da müdahale
banner264
Ankara’da müdahale
Ankara’da çıkan gezi parkı olaylarında hayatını kaybeden Ethem Sarısülük’ün zanlısının serbest bırakılmasını ve Lice’de meydana gelen olayı protesto etmek için Kızılay’a yürümek isteyen gruba polis ekipleri müdahale etti.

Ankara’ da Kurtuluş kavşağından Kızılay’ a yürümek isteyen gruplara Kolej meydanında polis müdahale etti. Kurtuluş parkının içerisine giren grup polise taş ile karşılık verdi.
Ankara’da çıkan gezi parkı olaylarında polis kurşunuyla kafasından vurularak hayatını kaybeden Ethem Sarısülük’ün zanlısının serbest bırakılmasını ve Diyarbakır’ın Lice İlçesi Kayacık Köyü’nde 1 kişinin ölümü, 9 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olayları protesto etmek isteyen 250 kişilik grup Kurtuluş Kavşağında toplandı. “Dün Ethem Bugün Medeni. Devlet Katliamlarını Sürdürüyorö pankartı açan grup daha sonra Kızılay Meydanına doğru yürüyüşe geçti. Kolej meydanına gelen eylemciler burada polis barikatı tarafından durduruldu. Bir polis yetkilisi yolu kapatan eylemcilere uyarı anonsu yaparak dağılmalarını istedi. Yapılan uyarıların ardından dağılmayan eylemcilere tazyikli su ve biber gazı ile müdahale edildi. Müdahalenin ardından Kurtuluş parkı içerisine kaçan göstericiler, polise taşlarla karşılık verdi. Polis ile göstericiler arasında kovalamaca yaşandı.
Müdahale sırasında Kurtuluş parkı içerisine kaçan eylemcilere biber gazı ile müdahale edilmesine bazı vatandaşlar tepki gösterdi. Çocuk parkının da bulunduğu parkta çocuğu olduğunu söyleyen bir kadın ile çevik kuvvet polisleri arasında tartışma yaşandı. Yapılan biber gazlı müdahale nedeniyle çok sayıda vatandaşta gazdan etkilendi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV