banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Ata’yı anıyoruz

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 78. yılında anıldı. Ankara'da Anıtkabir, İstanbul'da Dolmabahçe Sarayı vatandaşların akınına uğradı.

10 Kasım 2016 Perşembe 12:03
Ata’yı anıyoruz
banner291
Ata’yı anıyoruz

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 78. yılında anıldı. Ankara'da Anıtkabir, İstanbul'da Dolmabahçe Sarayı vatandaşların akınına uğradı. Saatler 09:05'i gösterdiğinde Türkiye'de hayat durdu... İşte tüm yurttan 10 Kasım anma görüntüleri...

Devlet erkanı tören için saat 08:30 sıralarında Anıtkabir’e geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan mozoleye çelenk koydu. Erdoğan ve beraberindeki heyet okunan İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Anıtkabir’den ayrıldı.


Resmi törenin ardından Anıtkabir vatandaşların ziyaretine açıldı. Her 10 Kasım’da olduğu gibi saat 09:05’de Türkiye’de hayat bir dakika durdu… İstanbul’da ise anmanın merkezi Ulu Önder’in hayata gözlerini yumduğu Dolmabahçe Sarayı…

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ÜST DÜZEYDE



10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Anıtkabir’de yapılacak tören öncesi güvenlik önlemleri alındı. Anıtkabir’e gelen  aralarında rütbelilerin de bulunduğu askerler elektronik kimlik kartı okuyucularıyla tek tek aranarak Anıtkabir’e alındı. Anıtkabir’de Cumhurbaşkanlığı’nda görevli özel harekat polisleri de görev yaptı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Anıtkabir’de yapılan törende de güvenlik nedeniyle törene gelen askerlerin üstleri aranmıştı.

TÜRKİYE’DE HAYAT DURDU



Saat 09.05’te Türkiye’de hayat durdu… Vatandaşlar; yollarda, üst geçitlerde, kaldırımlarda, işyerlerinde Atatürk’ün anısına saygı duruşunda bulundu

TRABZON – Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yıldönümünde Trabzon’da törenlerle anıldı. Bayraklar yarıya indi…

MUĞLA – Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Muğla’da da törenlerle anıldı.

Törene Vali vekili Salih Gürhan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, siyasi partiler, kamu kurum müdürleri, Şehit yakınları ve gaziler, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

İSTANBUL- Atatürk Havalimanı’nda Ata’ya saygı duruşu





Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV