banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
11 Mayıs 2024 Cumartesi

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

ATO Başkanlığına Gürsel Baran seçildi

Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerinin belirlendiği, Gürsel Baran ve Osman Gökçek arasında geçen Ankara Ticaret Odası seçimleri yapıldı.

03 Aralık 2016 Cumartesi 17:07
ATO Başkanlığına Gürsel Baran seçildi
banner304
ATO Başkanlığına Gürsel Baran seçildi
Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerinin belirlendiği, Gürsel Baran ve Osman Gökçek arasında geçen Ankara Ticaret Odası seçimleri yapıldı. ATO Başkanlığı'na 100 oy alan Gürsel Baran seçildi. 125 Bin üyesi olan ATO'nun yeni başkanı Gürsel Baran, seçildikten kısa süre sonra önemli açıklamalarda bulundu.
GÜRSEL BARAN YENİ BAŞKAN

Ankara Ticaret Odası seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre, Gürsel Baran 100, Osman Gökçek 86 oy aldı. Resmi olmayan bu sonuçlardan sonra ATO'nun yeni başkanı Gürsel baran oldu.

Sonuçların açıklanmasından sonra diğer başkan adayı Osman Gökçek ve yeni ATO Başkanı Gürsel Baran birlikte kamera karşsına geçerek birbirlerine çiçek takdim ettiler.
"ACİL EYLEM PLANIMIZI AÇIKLAYACAĞIZ"

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından kısa bir açıklama yapan yeni başkan Gürsel Baran, şunları söyledi:

"3 aşamalı planımız var. Onu hayata geçireceğiz. Meslek komitelerimizin aktif çalışması en büyük gayretimiz. Oda dışındaki faaliyetlerimizde Ankara'dan uluslararası uçuşların artırılması ile ilgili. Gidebileceğimiz uzanabileceğimiz yerleri takip edeceğiz. En önemli projelerimizden birisi sağlık turizmi. Önümüzdeki günlerde acil eylem planımızı açıklayacağız. 15 Temmuz süreci geçirdik. 15 Temmuz sonrasında kaybolan zaten 3 yıl var. Bizim ülkemizin güvenlik güçleri, Bakanlıkları var. Bu uzun süreç. Bize ulaşan bilgiler dahilinde üzerimize düşen her şeyi yapacağız. TOBB ile ve devletimizle işbirliği içinde olacağız."

ATO'NUN 125 BİN ÜYESİ VAR

1923 yılında 800 üye ile faaliyete başlayan Ankara Ticaret Odası'nın hali hazırda 125 bin üyesi bulunuyor. ATO, söz konusu üye sayısı itibari ile, İstanbul Ticadet Odası'ndan sonra, Türkiye'nin en büyük ikinci ticaret odası konumunda.

ATO BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN GÜRSEL BARAN KİMDİR?

1960 yılında Siirt'te doğdu. Baran 1962 yılında Babasının memuriyeti nedeniyle Ankara'ya taşındı. Ankara Ulus Teknik Lisesi mezunu. 1981 yılından itibaren inşaat ve boya malzemeleri sektöründe iş hayatına başladı.

4 DÖNEM ATO MECLİS ÜYELİĞİ YAPTI

1999 yılında ATO meclis üyeliğine seçildi, akabinde 4 dönemdir bu görevi yürütüyordu. Evli ve 3 çocuk babası.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV