banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Avusturya'dan skandal karar

Reuters haber ajansı, Avusturya'nın Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin ülkede düzenlenmesi planlanan 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin düzenlenen bir etkinlikte konuşma yapmasına ve ülkeye girişine izin vermediğini duyurdu.

10 Temmuz 2017 Pazartesi 10:59
Avusturya'dan skandal karar
banner265
Avusturya'dan skandal karar
Beylikdüzü Tabela

Reuters haber ajansı, Avusturya'nın Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin ülkede düzenlenmesi planlanan 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin düzenlenen bir etkinlikte konuşma yapmasına ve ülkeye girişine izin vermediğini duyurdu. Hatırlanacağı üzere Hollanda hükümeti de Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle salı günü Apeldoorn kentinde yapılacak toplantıya katılmasını 'arzu etmediğini' açıklamıştı.
Reuters haber ajansı, Avusturya'da 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle ülkede düzenlenecek bir anma etkinliğine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılmasına izin verilmediğini duyurdu.

Avusturya basınına konuşan Avusturya Dışişleri Bakanlığı'ndan bir sözcü ise "Avusturya Dışişleri Bakanı Sebastian Kurz'un Türk ekonomi bakanının ülkeye girişine izin vermediğini doğrulayabilirim" ifadesini kullandı.

Sözcü, "Dışişleri Bakanı (Sebastian) Kurz, Türk ekonomi bakanının ülkeye girişine izin vermedi" derken, düzenlenecek etkinliğin "çok  

büyük" olduğunu ve bu ziyaretin "Avusturya'da kamu düzeni ve güvenliğe tehdit oluşturabileceğini" de sözlerine ekledi.

Avusturya, 16 Nisan anayasa değişikliği referandumu öncesinde de ülkelerinde Türk hükümet yetkililerinin kampanya yapmasını "hoş karşılamayacağını" açıklamış ve Avrupa Birliği'ne ortak bir tavır takınma çağrısı yapmıştı.

HOLLANDA TUĞRUL TÜRKEŞ'İN ZİYARETİNE KARŞI AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Hollanda hükümeti, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle Salı günü Apeldoorn kentinde yapılacak toplantıya katılmasını "arzu etmediğini" açıklamıştı.
Hollanda Dışişleri Bakanlığı'ndan geçen hafta yapılan açıklamada, "mevcut koşullarda iki ülke arasındaki mevcut ilişkiler açısından Türkeş ya da herhangi bir kabine üyesinin Hollanda'ya gelmesinin, arzu edilen bir durum olmadığı" vurgulandı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV