banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Bahçeli'den 11 yıl sonra bir ilk.

MHP Lideri "Devlet Bahçeli" sürpriz bir kararla 6 Haziran’da Diyarbakır’a gitmeye karar verdi.

18 Mayıs 2011 Çarşamba 11:01
Bahçeli'den 11 yıl sonra bir ilk.
banner263
Bahçeli'den 11 yıl sonra bir ilk.
MHP Lideri "Devlet Bahçeli" sürpriz bir kararla 6 Haziran’da Diyarbakır’a gitmeye karar verdi.
Başbakan Erdoğan’ın, “Gavurdağı’nın ötesine geçemiyor” diyerek eleştirdiğiMHPLideriDevlet Bahçelisürpriz bir kararla 6 Haziran’da Diyarbakır’a gitmeye karar verdi.

Diyarbakır’a en son 2000 yılında Başbakan Yardımcısı olarak bazı açılışlar için giden Bahçeli, böylece 11 yıl aradan sonra ilk kez oy istemek için gidecek. Karaman gezisi dönüşü gazetecilere açıklama yapan Bahçeli,Diyarbakırgezisinde miting mi, salon toplantısı mı yapılacağını henüz kararlaştırmadıklarını belirterek, “Teşkilatlarımızla konuyu değerlendireceğiz ve nasıl bir toplantı yapacağımıza karar vereceğiz” dedi. Bahçeli, “Diyarbakır’a farklı bir mesajınız olacak mı” sorusuna karşılık, “Elbette oraya gitmişken bir şeyler söyleyeceğiz. Ancak biz her zaman ‘aynı türküyü’ söylüyoruz. Ankara’da ne söylüyorsam orada da onu söyleyeceğim” diye konuştu.

Bahçeli, Diyarbakır gezisinin Türkiye’de ortamın yumuşamasına katkı yapacağını da vurguladı. Bölgeye gitmesiyle ilgili güvenlik riski olup olmadığı sorulunca da, “Biz Allah’a tevekkül etmişiz. 1 milyon insanıda getirip yığsanız bir şey olacaksa olur. Kaderde ne varsa o olur” yanıtını verdi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV