banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Bakan'dan kriptolu telefon açıklaması

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan’ın ses kayıtları iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

26 Şubat 2014 Çarşamba 15:45
Bakan'dan kriptolu telefon açıklaması
banner304
Bakan'dan kriptolu telefon açıklaması
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan’ın ses kayıtları iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Işık şunları söyledi:

Bu sistemin güvenliğini donanımını ve yazılımını incelemeye alacağız.
"5 KİŞİNİN İRTİBATI KESİLDİ"

TÜBİTAK, maalesef, paralel yapının sızma girişiminde bulunduğu kurumlardan birisi. Bu konuda hassasiyetle çalışıyoruz. Bu sabah BİLGEM'deki kriptolu telefonlara bakan, bildiğim kadarıyla 5 kişi, izne ayrıldı ve kurumla şu anda çalıştıkları mekanla ilişkileri kesildi.

Sayın Başbakanın telefonu dinlenmiş. Bu 17 Aralık süreci ile ortaya çıkan bir durum. Kriptolu telefonlara ilişkin bir inceleme yapılıyor. Bunu, dinlemeyi kim ve nasıl yapmış? diye yapıyoruz. Başbakanlık, TÜBİTAK'tan teknik bir inceleme isterse yaparız. Ama bu, teknik incelemeye gerek kalmadan, çok açık ve net olarak montajdır.
"MONTAJ OLDUĞUNU HİSSETTİM"

Ben o ses kayıtlarını ilk dinlediğimde çok açık bir montaj olduğunu hissettim. Daha sonra daha detaylı bakınca sayın Başbakan’ın Konya’da olduğu halde Ankara’da, iki kişi konuşurken birinin sessiz konuşurken birinin bağırması psikolojik açıdan mümkün olmaz. Bu çok açık montaj.
"İNCELEMEYE GEREK DUYMAYACAK KADAR AÇIK"

Başbakanlık Tübitak’tan teknik inceleme isterse yaparız ama teknik incelemeye gerek duymayacak kadar açık bir montaj.

Sayın Kılıçdaroğlu herhalde Ağrı Dağı’nı Konya’da sanıyor. Bu kadar açık montajı görmüyorsa Ağrı Dağı’nın yerini bilmiyordur herhalde…
"KRİPTOLU TELEFONLAR DİNLENİYOR"

Burada pekçok yöntem mümkün. Zaten şu anda bildiğimiz, kriptolu telefonların dinlendiği. Ama kimin nasıl dinlediği noktası teknik inceleme sonucu ortaya çıkacak.

Ama bu dinlemenin pek çok yöntemi olduğu uzmanlar tarafından söyleniyor. Biz teknik incelemeyi neden yapıyoruz… Bu dinleme olmuş ama kim yapmış ve nasıl olmuş. Hardware marifetiyle mi software marifetiyle mi olmuş.. Bunlara bakacağız…

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV