banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Bayrağı indiren 16 yaşındaymış

Başbakan Tayyip Erdoğan, grup toplantısının ardından makamında bazı bakanlarla Lice’deki olayları ve Türk Bayrağı’nın indirilmesiyle ilgili gelişmeleri değerlendirdi.

11 Haziran 2014 Çarşamba 09:03
Bayrağı indiren 16 yaşındaymış
banner266
Bayrağı indiren 16 yaşındaymış
Başbakan Tayyip Erdoğan, grup toplantısının ardından makamında bazı bakanlarla Lice’deki olayları ve Türk Bayrağı’nın indirilmesiyle ilgili gelişmeleri değerlendirdi.

Büyükçekmece tabela neon

Toplantıda İçişleri Bakanı Efkan Ala, Tük Bayrağı’nın indirilmesiyle ilgili 5 kişinin gözaltına alındığını belirterek eylemcinin 16 yaşında olduğu bilgisini verdi.

Ala, eylemcilerin çocuk olmasının bilerek seçildiğini ve silahla müdahale beklendiğini anlattı.

Toplantıda, Lice’de olayların gerçek nedeninin ‘kalekol’ yapımına tepki değil, uyuşturucu ticareti olduğu belirtildi.

Hürriyet'in haberine göre, diğer bölgelerdeki kalekolların bu boyutta tepki görmediği hatırlatılarak Lice’nin uyuşturucu geçiş güzergâhında en önemli kavşak olduğu vurgulandı.
Burada oluşturulacak güvenlik koridorunun uyuşturucu ticaretine büyük darbe vuracağının da altı çizildi. Eylemci çocukların bilinçli olarak kışlaya gönderildiği, ölüm olaylarının yaşanmasından sonra hem çözüm süreci hem de kalekol yapımının sekteye uğrayacağı ve buna bağlı uyuşturucu baronlarının istedikleri sonucu alacağı tespiti yapıldı.

Toplantıda, bayrak olayının cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde hükümeti siyaseten sıkıştırma amacı taşıdığı yorumları da yapıldı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV