banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Bedelli askerlik müjdesi

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, yurt dışında yaşayan Türkler için 10 bin euro olan bedelli askerlik ücretinin indirilmesiyle ilgili bir çalışma yürüttüklerini belirterek, "Olumlu netice çıkacaktır" dedi.

20 Mayıs 2013 Pazartesi 17:19
Bedelli askerlik müjdesi
banner264
Bedelli askerlik müjdesi
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, yurt dışında yaşayan Türkler için 10 bin euro olan bedelli askerlik ücretinin indirilmesiyle ilgili bir çalışma yürüttüklerini belirterek, "Olumlu netice çıkacaktır" dedi.

Bozdağ, Türkiye'nin Anvers Başkonsolosluğu konutunda basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının bedelli askerlikle ilgili taleplerini bildiklerini kaydeden Bozdağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuyla ilgili çalışma yapılması talimatını verdiğini ve ilgili Bakanlıkların gerekli çalışmayı yürüttüklerini dile getirdi. Bozdağ, "Bunun nihayetinde bir karar verilecektir, inşallah olumlu bir yönde karar alınacaktır" şeklinde konuştu.

Bakan Bozdağ, "Bu taleplere olumsuz baksak değerlendirmeye almazdık. Sürdürülen çalışmanın akabinde olumlu bir netice çıkacaktır" ifadelerini kullandı.

Bakanlar Kurulu'nda, yurt dışında yaşayan vatandaşlarla, aileler, çocuklar, yaşlılar ve engellilerle daha yakından ilgilenmek ve sorunlarına çözüm bulabilmek bakımından büyükelçilikler bünyesinde aile müşavirlikleri ile aile ataşelikleri kurulması kararı alındığını anlatan Bozdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın konuyla ilgili hazırlıkları sürdürdüğünü belirtti.

Bozdağ, "TBMM tatile girmeden önce aile müşavirlikleri ve ataşelikleri kurulması konusundaki kanunu çıkaracağız. Yurt dışındaki vatandaşlarımızla bu anlamda daha iyi bir iletişim kurma imkanı bulacağız" dedi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV