banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Beyne gerek yok

Cinsiyetçi CEO'ya tepki yağdı

25 Ekim 2013 Cuma 19:11
Beyne gerek yok
banner304
Beyne gerek yok
Cinsiyetçi CEO'ya tepki yağdı
Kanteron Systems kurucu ortağı ve CEO'su Jorge Cortell'in, bu hafta New York'ta katıldığı bir toplantısı sırasında paylaştığı topuklu kadın ayakkabısı fotoğrafı ve beraberinde düştüğü not ortalığı fena karıştırdı.

Cortell, yatırımcı ve girişimcileri biraraya getiren etkinlik sırasında attığı tweette, " Etkinliğin girişimciler ve yatırımcılar için olması gerekiyordu ama bu yüksek topuklar (Bunun gibi çok fazla gördüm) Bu da neyin nesi? #beynegerekyok" sözlerine yer verdi.

Söz konusu tweet'in internette hızla yayılmasının ardından Cortell cinsiyet ayrımcılığı yapmakla itham edilerek ağır eleştirilere maruz kaldı.

Cortell'in topuklu ayakkabı giyen bir kadınının beyne ihtiyacı olmaksızın bir yerlere gelmesini topuklu ayakkabıya bağlaması, büyük suçlamaların da hedefinde kalmasına neden oldu.

Her ne kadar Cortell, topuklu ayakkabının sağlık açısından zarar teşkil etmesi sebebiyle böyle bir şey yapmanın aptallık olduğunu ima ettiğini açıklamaya çalışsa da, insanların öfkesini dindirmeyi başaramadı.

Tüm bu gelişmelerin ardından, Twitter yetkilileri Jorge Cortell'in paylaştığı bu tweeti " hassas içerik" olarak değerlendirerek, cinsiyet ayrımcılığı yapan CEO'nun kullanıcı hesabını dondurma kararı aldı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • ayse 11 yıl önce yorumlandı

      bir topuk kalmamıştı herkes bayanlara düşman kesildi...

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV