banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
02 Mayıs 2025 Cuma

HER ŞEYİ AÇIKLIYORUM!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na operasyon

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının kamu kurumlarındaki FETÖ soruşturmaları kapsamında, ByLock kullandıkları tespit edilen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın 50'si eski, 59 çalışanı hakkında gözaltı kararı verilerek Ankara merkezli 20 ilde operasyon başlatıldı.

04 Ağustos 2017 Cuma 10:49
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na operasyon
banner312
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na operasyon

Beylikdüzü Tabela


Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının kamu kurumlarındaki FETÖ soruşturmaları kapsamında, ByLock kullandıkları tespit edilen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın 50'si eski, 59 çalışanı hakkında gözaltı kararı verilerek Ankara merkezli 20 ilde operasyon başlatıldı.


BİLECİK'TE FETÖ ŞÜPHELİSİ 11 KİŞİ ADLİYEDE

Bilecik merkezli 4 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan 11 kişi adliyeye sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ekipleri bir süre önce Bilecik, İstanbul, Bursa  

ve Sakarya illerinde düzenledikleri eş zamanlı operasyonda aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu 11 kişiyi gözaltına aldı. FETÖ/PDY şüphelileri, götürüldükleri TEM Şubesi'nde yapılan sorgulamalarının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

SAKARYA MERKEZLİ 5 İLDEKİ OPERASYONDA 7 KİŞİ TUTUKLANDI

Sakarya merkezli 5 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, gözaltına alınan 17 şüpheliden 7'si tutuklandı.
Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları iddiasıyla gözaltına 17 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından adliyeye getirildi.

Savcılık sorgularından sonra nöbetçi hakimliğe sevk edilen şüphelilerden B.B, M.B, C.C, Ç.Ç, E.E.Ç, E.Ç ve M.M.K. tutuklandı. Diğer sanıklar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Sakarya, İstanbul, Kocaeli, Malatya ve Samsunda 1 Ağustos'ta düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 3'ü kadın 15 şüpheli gözaltına alınmıştı. Soruşturma çerçevesinde daha sonra 2 kişi daha yakalanmıştı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV