banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Bu iddia AK Parti'nin başını çok ağrıtacak

AKP-CHP-MHP'nin Meclis'e getirdiği utanç yasasının altında AK parti adına imzası bulunan AK Pari Grupbaşkanvekili Nurettin Canikli ile ilgili çarpıcı bir iddiada ortaya atıldı

08 Aralık 2011 Perşembe 12:45
Bu iddia AK Parti'nin başını çok ağrıtacak
banner299
Bu iddia AK Parti'nin başını çok ağrıtacak

AKP-CHP-MHP'nin Meclis'e getirdiği utanç yasasının altında AK parti adına imzası bulunan AK Pari Grupbaşkanvekili Nurettin Canikli ile ilgili çarpıcı bir iddiada ortaya atıldı


İddiaya göre, Savcı Cihan Kansız tarafından geçtiğimiz günlerde mahkeme sunulan şike iddianamesinin "bir numaralı" sanığı Giresunspor Eski Başkanı Olgun Peker'in başkan olmasına, şike yasasını yeniden düzenleyen kanun teklifinin altında imzası bulunan AK Parti'nin Giresunlu Grupbaşkanvekili Nurettin Canikli yardım etmiş.

İddiayı gündeme getiren Güneş Yazarı Talat Atilla, bugün katıldığı bir programda AKP'li Nurettin Canikli'nin derin ilişkileri konusunda açıklamalarda bulundu.

Kamuoyunun gündemini daha çok meşgul edecek gibi gözüken şike yasası TV8'de Erkan Tan'ın programına konuk olan Güneş Yazarı Talat Atilla'nın da gündemindeydi.

Talat Atilla, AKP-CHP-MHP'nin jet hızıyla Meclis'e getirdiği kanun teklifinin altında AKP adına imzası bulunan AKP Grupbaşkanvekili Nurettin Canikli ile ilgili bugün çok çarpıcı bir iddiada bulundu.

Savcı Cihan Kansız tarafından geçtiğimiz günlerde mahkeme sunulan şike iddianamesinin "bir numaralı" sanığı Giresunspor Eski Başkanı Olgun Peker ile şike yasasını yeniden düzenleyen kanun teklifinin altında imzası bulunan AKP'nin Giresunlu Grupbaşkanvekili Nurettin Canikli arasında nasıl bir ilişki var?

Nurettin Canikli-Olgun Peker ilişkisine dikkat çeken Talat Atilla, Canikli'nin, Olgun Peker'in Giresunspor Başkanı olmasına yardımcı olduğunu iddia etti.

Talat Atilla'nın iddianamenin ek klasörlerinde yer aldığını iddia ettiği bu çarpıcı ilişkiler şike yasasını ısrarla değiştirmek isteyen AKP'nin başını çok ağrıtacağa benziyor.

 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV