banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

BU NE HIZ SAVCI BEY!

Hatay Milletvekili Türkoğlu’nun oğlu, ‘darp edildiği’ iddiasıyla polisleri şikâyet etti. Polisler 4 saatte Emniyet’te teşhis için sıraya dizildi. Polislerin kalça kemiğini kırdığı Dilşat Aktaş ise 1 yıldır teşhise gidemiyor,

29 Temmuz 2012 Pazar 03:30
BU NE HIZ SAVCI BEY!
banner304
BU NE HIZ SAVCI BEY!
Hatay Milletvekili Türkoğlu’nun oğlu, ‘darp edildiği’ iddiasıyla polisleri şikâyet etti. Polisler 4 saatte Emniyet’te teşhis için sıraya dizildi. Polislerin kalça kemiğini kırdığı Dilşat Aktaş ise 1 yıldır teşhise gidemiyor

260 DAKİKA İÇİNDE TEŞHİSE ÇIKTILAR
Hatay Dörtyol’da polisler vekilin oğluyla tartıştıklarında saat 16.50’ydi. Mesai bitti evlerine gittiler. Ama bir süre sonra karakola  çağrıldılar. Teşhis için karakolda dizildiklerinde duvardaki saat 22.00 civarındaydı

Hatay Dörtyol’da, milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun oğlunun polislerle tartıştıktan sonra ilçedeki polisleri ‘teşhis’ için sıraya dizmesi olayının yankıları sürüyor. Hatay Valiliği, teşhisle ilgili tepkiler üzerine yaptığı açıklamada, olayla ilgili bazı somut bilgileri kamuoyuyla paylaştı.  Milliyet, hem bu açıklama hem de internet sitelerine sızan teşhis görüntüleri üzerinden, olayın dakika dakika hikayesini saptadı.  Videolardaki digital saat göstergelerini, videodaki emniyete ait duvar saatlerinin görüntülerinden ortaya çıkan tablo şöyle:
SAAT 17.40: KANTİNDE İLK TARTIŞMA: 29 Haziran Cuma günü,  saat 17.40 sıralarında Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Alper Atilla kantinde tost talep ediyor.  Emniyet lokalinde işçi olarak çalışan Ömer Uzun “Yapamam, malzeme yok” deyince polisle tartışıyor. Polisi sürdüreceğini söylüyor, tartışma büyüyor. Bu sırada kantinci Ömer uzun,  Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu’nu arayıp yardım istiyor.
SAAT 17.50 VEKİL OĞLU EMNİYET’TE:
Milletvekilinin oğlu İstemi Kağan Türkoğlu, babasının danışmanı Fehmi Rigan’ı da yanına alarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne geldi. İddiaya göre milletvekili oğlu Türkoğlu ve danışmanı Rigan, Emniyet Müdürlüğü bahçesinde polislerle tartıştı, sert sözler söyledi.
SAAT 18.15 BABA DEVREYE GİRİYOR: İstemi Kağan Türkoğlu, Milletvekili olan Hacı Bayram Türkoğlu’na durumu aktarıyor. Babasının önerisiyle, konuyu adli makamlara bildirmek üzere harekete geçiyor. Telefon trafiği sonrası Dörtyol Cumhuriyet Başsavcılığı ‘vekil oğlunun hakarete uğraması” şikayetiyle ilgili işlemlere başlıyor.
SAAT 19.00: EMNİYET’E JET YAZI: Savcılık, 2012/3382 hazırlık no ile ‘darp’ iddiasını kayda alıyor. Hemen Emniyet’e yazı yazıyor, “darbedildiklerini iddia eden müşteki İstemi Kağan Türkoğlu ve Ömer Uzun’a darp olayına karışan polis memurlarının tespiti amacıyla ’canlı teşhis’ yaptırılmasını” istiyor.
SAAT 19.30: POLİSLERE’ TOPLANIN’: Bu gelişmeler üzerine, Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde o saatte görevli polis memurları teşhis için emniyet binasına çağrıldı.
SAAT 22.00: POLİSLER SIRALANDI: Bu işlemlere tepki gösteren polisler güçlükle emniyet binasında toplandı.Komiser Yardımcısı Murat Emer ile Polis Memuru Alper Atilla da teşhis için Türkoğlu’nun karşısındaydı. Saatler bu sırada 22.00’yi gösteriyordu.Vekil oğlu İstemi Kağan Türkoğlu yaklaşık 40 dakika içinde, kendisini darp ettiğini öne sürdüğü iki emniyet mensubunu teşhis etti.
ÖNCE GÖREVDEN ALINDILAR: Komiser yardımcısı Murat Emer ile Alper Atilla Dörtyol Kaymakamı’nın kararıyla  jet hızıyla görevden el çektirildi. Ancak 17 Temmuz’da göreve iade edildi. Bu sırada, soruşturmacı raporunu hazırladı ve iki polisin başka ilçeye tayinini önerdi. bunun üzerine polislerin tayini çıktı.
Milliyet

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV