banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Bülent Arınç: Birileri çıksın özür dilesin

Arınç: Bu işte sorumlu olan birimlerin, İstanbul halkına bir borcu var, birileri çıkıp özür dilemeli.

02 Haziran 2013 Pazar 16:26
Bülent Arınç: Birileri çıksın özür dilesin
banner311
Bülent Arınç: Birileri çıksın özür dilesin 
Arınç: Bu işte sorumlu olan birimlerin, İstanbul halkına bir borcu var, birileri çıkıp özür dilemeli.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olaylarla ilgili değerlendirmelerde bulunup, mahkemenin Topçu Kışlası'yla ilgili yürütmeyi durdurma kararı vermesini doğru bulduğunu söyledi.

DURDURMA DOĞRU
Arınç, “İstanbul’un önemli bir yeşil alanının, bir AVM’ye dönüşmesine veya betonlaşmaya dönüşmesine karşı çıktılar. Bunu takdirle karşılamak lazım” diye konuştu. Arınç, İstanbul 6. İdare Mahkemesi’nin ‘yürütmeyi durdurma’ kararını doğru bulduğunu kaydetti. Arınç, “Bugüne kadar yaşanan yaşandı ama şimdi bir mahkeme kararının infazı sırasında en azından bütün faaliyetler durdurularak bir sükunet döneminde Belediye, Kültür Bakanlığı veya bu işte sorumlu olan birimlerin, İstanbul halkına bir borcu var” şeklinde konuştu.


 -TOPLUMSAL BARIŞ İÇİN
Arınç, “O borç da şudur: Biz Taksim’in yayalaştırma çalışmaları içerisinde Gezi Parkı’nda şunu yapmak istiyoruz, bunu yaparken ağaç katliamı yapmayacağız, burada tekrar park olmaya devam edecek veya buradan sökülecek ağaçların bir başka yerde hayat bulacağının size teminatını veriyorum, sizin duyarlılığınızı paylaşıyorum, bu paylaştığımız konuda olan bitenlerden de özür diliyorum’ demesinde, toplumsal barış açısından büyük fayda olduğunu düşünüyorum” dedi

Bülent Arınç İstanbul halkından özür diledi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV