banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Çağlayan karıştı! Olaylar çıktı...

Farklı bir dava için Çağlayan Adalet Sarayı önünde bekleyen bir grup ile şike davasının sonucunu bekleyen Fenerbahçeli taraftarlar arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

01 Haziran 2012 Cuma 22:12
Çağlayan karıştı! Olaylar çıktı...
banner322
Çağlayan karıştı! Olaylar çıktı...
Farklı bir dava için Çağlayan Adalet Sarayı önünde bekleyen bir grup ile şike davasının sonucunu bekleyen Fenerbahçeli taraftarlar arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

''Futbolda şike'' davası nedeniyle adliye önünde bekleyen Fenerbahçeli taraftarlar ile terör örgütü PKK davasını izlemeye gelen grup arasında gerginlik yaşandı.
 
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen dava nedeniyle Fenerbahçeli taraftarlar da Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde toplandı.
 
Tezahüratlar yaparak adliyenin önündeki alanda bekleyen sarı-lacivertli taraftarlar ile İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen PKK terör örgütü davasını izlemeye gelen sanık yakınlarından oluşan grup arasında sözlü  atışmalar yaşandı.
 
Taraftarlar ile diğer grup arasındaki tartışmalar arttığı sırada, taraftarların bulunduğu bölümden adliyenin önündeki diğer gruba doğru plastik su şişeleri ve çakmak gibi yabancı maddeler atılmaya başlandı.
 
Bu grubun da karşılık vermek istemesi üzerine ortam bir anda gerilirken, güvenlik nedeniyle adliye bahçesi önünde bekleyen çevik kuvvet ekipleri müdahale etti. Ekipler, grubun etrafını sarıp adliye önünden uzaklaştırdı.
 
Fenerbahçeli taraftarların, davada tutuklu yargılanan kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyesi İlhan Ekşioğlu'na destek için adliye önündeki bekleyişleri sürüyor.
 
Çevik kuvvet ekipleri adliye önündeki alanın etrafını bariyerlerle çevrelerken, taraftarların alana girişlerini kontrollü olarak sağlıyor.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV