banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

10 Mayıs 2024 Cuma

GNL Reklam Bir Adım Önde

Çapkın yılbaşı taciz bilançosunu açıkladı

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, yılbaşı kutlamalarında 22 taciz olayına el konulduğunu bildirdi.

02 Ocak 2012 Pazartesi 05:04
Çapkın yılbaşı taciz bilançosunu açıkladı
banner321
Çapkın yılbaşı taciz bilançosunu açıkladı
İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, yılbaşı kutlamalarında 22 taciz olayına el konulduğunu bildirdi.
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin İstanbul'daki yılbaşı kutlamalarına ilişkin sorularını cevaplandıran Hüseyin Çapkın, bu yıl meydana gelen olaylarda geçen yıla göre önemli ölçüde azalma görüldüğünü belirterek, "Yılbaşı gecesinde 22 taciz olayına el koyduk. Bunların 17'sinin şikayetçileri var. Geçen sene 68 taciz olayı olmuştu. 11'inin şikayetçisi vardı ve tutuklanmıştı. Bu yıl her yerde vardık ve önemli tedbirler aldık. Ayrıca birer gasp ve kapkaç olayı oldu. Her ikisinin sanıkları da suçüstü yakalandı" dedi.
"EN HUZURLU YILBAŞI"

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, alınan tedbirlerin ve basının konuya gösterdiği duyarlılığın olay sayısının önceki yıllara göre azalmasında önemli rol oynadığını dile getirirek, "Son yılların en huzurlu yılbaşı kutlamaları gerçekleşti. Bundan sonra bu tür olayların daha da azalacağına, belki hiç olmayacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV