banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Çatı iddianamesinden 10 çarpıcı detay

221 sanıklı iddianameye Gülen'in 10 çarpıcı detayı...

10 Mart 2017 Cuma 06:31
Çatı iddianamesinden 10 çarpıcı detay
banner312
Çatı iddianamesinden 10 çarpıcı detay

221 sanıklı iddianameye Gülen'in kendisini 'kutsal kişi', örgüt mensuplarını da ilahi olarak ayrıcalıklı olarak anlattığı, sınav sorularını rüyasında gördüğünü öne sürdüğü 'Kevser' isimli kitabı da delil olarak girdi.

Beylikdüzü Tabela

FETÖ diplomatik pasaportlu CIA ajanlarını Türki cumhuriyetlerindeki okullarında İngilizce öğretmeni olarak istihdam ediyordu. Yabancı ülke istihbaratlarının kontrolündeki FETÖ lobi şirketleriyle Türkiye karşıtı propaganda için anlaştı.

Darbeciler, hain girişimin planlama ve icra safhalarında 27 Mayıs darbesini örnek almış. Örgüt evlerinde yapılan aramalarda 27 Mayıs sürecini anlatan kitaplar bulundu.

Üsteğmen Barış Erdemir iddianameye giren ifadesinde Albay Osman Kardal'ın kendilerine "Yönetim TSK'ya geçti. Şimdi sıra Tayyip'de onun da işi biter yakında" dediğini anlattı.

Emir Astsubayı Hasan Hüseyin Sarıtarla darbeci Mehmet Partigöç'ün Genelkurmay çevresinde toplanan halkın protestolarına ateşle karşılık verilmesinin ardından mühimmat azalınca "Gerekirse Çankırı'dan mermi gelsin" diye emir verdiği belirtildi.

Darbeci Tuğamiral Sinan Sürer, 15 Temmuz akşamı saat 21.40'da WhatsApp'taki 'Ataşeler' isimli gruptan yurtdışındaki ateşelere 'Muhataplarınıza darbeyi bildirin ' şeklinde mesaj attı. Birçok askeri ataşe mesajı 'emredersiniz' diye cevapladı.

FETÖ, askeri okullarda okuyan öğrencilere 'kamufle' olmaları için Atatürk kitapları taşımaları, okumaları ve konuşmalarında Atatürk'ü övmelerini istedi.

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak'ın koruma müdürü olan Özel Kuvvetler Komutanlığı personeli Yüzbaşı Burak Akın'ın darbecilerin inkar ettiği ayağından vurulma görüntüsü de iddianamede yer aldı.

Daha önceleri PKK'ya karşı mücadeleyi devletin stratejik kurumlarına sızmak için bir zıplama tahtası olarak gören FETÖ 17 Aralık 2013'teki kumpas sonrası taktik değiştirerek PKK ile işbirliği içine girdi. Kobani olayları sırasında Yasin Börü'yü öldürenlere müdahale konusunda kasten ihmalkârlık yapıldı.

"Yurtta Sulh Konseyi" üyeleri arasında ismi geçen eski Kuzey Deniz Saha Komutanlığı Kurmay Başkanı Tuğamiral Harmancık'ın, Deniz Kuvvetleri ile ilgili darbe girişimine yönelik genel anlamdaki planlamaları Sinan Sürer ile yaptığı, bu planlamalar kapsamında, Türk Donanması'nın yüzde 70'ini oluşturan, firkateyn, korvet ve hücumbot olmak üzere 29 ana muharip gemisinin darbe faaliyetlerine katılmak üzere hazır hale getirildiği ortaya çıktı.

beylikdüzü gnl tabela

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV