banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Cemaatin vakfına karşı Erdoğan vakıf kurdu

İstanbul’da, vakfedenler arasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Necmeddin Bilal Erdoğan’ın da bulunduğu İnsan ve İrfan Vakfı kuruldu.

17 Kasım 2013 Pazar 13:33
Cemaatin vakfına karşı Erdoğan vakıf kurdu
banner311
Cemaatin vakfına karşı Erdoğan vakıf kurdu
İstanbul’da, vakfedenler arasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Necmeddin Bilal Erdoğan’ın da bulunduğu İnsan ve İrfan Vakfı kuruldu.

Bilal Erdoğan’ın kurucuları arasında bulunduğu bir diğer vakıf olan İnsan ve İrfan Vakfı’nın diğer vakfedenleri arasında araştırmacı-yazar ve gazeteciler de bulunuyor. Vakfetenler şu isimlerden oluştu: Nuri Şahinler, Adem Özkul, Yusuf Kaya, Mustafa Eryılmaz, Abdurrahman Tevruz, Abdurrahman Şişman, Ömer Erdoğan, Yusuf Sancak, Mehmet Akkaya, Bilal Şahinyılmaz, Ünal Olgun, Ahmet SAcit Açıkgözoğlu, Erdil Gürgüç, Şerafettin Taştan, Bilal Ağca, Murat Türkyılmaz, Bahattin Olgunsoy, Mehmet Fatih Çıtlak. Vakfın amacı, “Eğitim, kültür, sağlık ve sosyal yardım amacı yanında, özellikle eğitim kalitesinin yükseltilmesine katkıda bulunmak, ülkemizin ihtiyaç duyduğu sahalarda meslek sahibi, nitelikli, milli ve manevi değerlerini tanıyan ve taşıyan insanlar yetiştirilmek” olarak tanımlandı. Malvarlığı olarak İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Çakmaklı Mahallesi, F21d18d3b pafta, 158 ada, 3 parsel sayılı, 5.000 m2 yüzölçümlü gayrimenkul ile 7 bin 500 TL Nakit gösterilen vakfın Yönetim Kurulu, M. Fatih Çıtlak, Nuhi Şahinler, Adem Özkul, Yusuf Kaya, Yusuf Sancak, Abdurrahman Şişman, Murat Türkyılmaz’dan oluştu.

Fethullah Gülen'in onursal başkanı olduğu Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı uzun yıllardır çalışmalarını sürdürürken, cemaat ve Erdoğan arasındaki son krizde cemaatin resmi açıklamaları bu vakıftan gelmişti.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV