banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
30 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Çocuğumu alıp gezemeyecek miyim

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Aksaray Valisi Selami Altınok, Aksaray'da düzenlenen veda yemeğine katıldı.

25 Ocak 2014 Cumartesi 14:11
Çocuğumu alıp gezemeyecek miyim
banner291
Çocuğumu alıp gezemeyecek miyim
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Aksaray Valisi Selami Altınok, Aksaray'da düzenlenen veda yemeğine katıldı.

Altınok, veda yemeğinde İstanbul'a geldiğinde yaşadıklarını anlatırken ''İstanbul'a gidince yanımda fazla polis görünce ne oluyor dedim. Böyle olacak dediler. Bana ben şimdi çocuğumu kucağıma alıp gezemeyeceğim mi dedim. Hayır dediler'' ifadelerini kullandı.

17 Aralık günü yapılan 'Rüşvet ve Yolsuzluk' operasyonunun ardından Aksaray Valiliği'nden, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geçici görevle atanan Selami Altınok, eşi Gülhan Altınok ile birlikte Aksaray Belediyesi tarafından adına düzenlenen veda yemeğine katıldı. Veda yemeğinde neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Altınok, yemeğe katılanlarla tek tek yakından ilgilendi.

"ÇOCUĞUMU ALIP GEZEMEYECEK MİYİM"

Aksaray'da sokaklarda çocuğunu yanına alıp tek başına dolaştığını ve hiç bir sıkıntı olmadığını çünkü Aksaray halkını sürekli yanında hissettiğini belirten Altınok, "Ama İstanbul'a gidince yanımda fazla polis görünce ne oluyor dedim. Böyle olacak dediler. Bana ben şimdi çocuğumu kucağıma alıp gezemeyeceğim mi dedim. Hayır dediler." diye konuştu.

Aksaray'da görev yaptığı 1.5 yıl içinde hiç bir sıkıntı ve sorun yaşamadığını vurgulayan Altınok, "Allah'a hamd olsun ki, vatanını ve milletini seven, devleti ve milletiyle barışık, kendi öz değerleriyle yetişmiş ve toprağına bağlı insanların yaşadığı bu şehirde görev yapmak bana nasip etti" dedi.

Türk milletinin hiç bir zaman başını öne eğmediğini ifade eden Altınok, şunları söyledi:

"Bu devlet ve millet, asırlardır her türlü sıkıntıyı atlatmış, her türlü problemi yaşamış, devletler yıkılmış ve devletler kurmuştur. Hiç rahat olduğu bir dönem olmamıştır. Cumhuriyetle beraber de her dönem sıkıntı ve problemlerimiz olmuş. Zaman zaman üzülmüşüz. Zaman zaman sıkıntılar yaşamışız. Ama bu millet hiçbir zaman başını önüne eğmemiştir. Bu devlet hiçbir zaman kendini sıkıntılı hissettiği noktalarda bile kenara çekilmemiştir. Devlet refleksi var. Devlet olabilmenin 4 bin yıllık geleneğin vermiş olduğu bir refleks var. Bu refleks hiçbir şey yapılmasa bile ortaya çıkıyor."

"BÜYÜKLERİMİZ TAKDİR EDER VE GÖREV BİZE VERİLİR"

Hiçbir zaman görev talep etmediğini ifade eden Altınok, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Görevimi bundan sonra da en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğim. Hiçbir zaman görev talep etmedim. Nefsimden geçse bile açık açık dillendirmedim. Görev talep edilmez. Büyüklerimiz takdir eder ve görev bize verilir. Sizde o görevi en iyi şekilde yapmaya gayret edersiniz. "

Altınok, konuşmasının ardından yemeğe katılan davetlilerle hatıra fotoğrafı çektirip, tek tek vedalaştı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV