banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Cumhuriyet'in 88. Yılı Kutlanıyor

Türkiye, Cumhuriyet'in kuruluşunun 88'inci yılını kutluyor..

29 Ekim 2011 Cumartesi 12:52
Cumhuriyet'in 88. Yılı Kutlanıyor
banner265
Cumhuriyet'in 88. Yılı Kutlanıyor
Türkiye, Cumhuriyet'in kuruluşunun 88'inci yılını kutluyor... Van depremi ve terör olayları nedeniyle stadyumlardaki kutlamalar ve resepsiyonlar iptal edildi. Törenler, sadece tebrik kabulü ve çelenk koyma çerçevesinde yapılıyor.
Kutlamalar çerçevesinde ilk tören Anıtkabir'deydi...

Anıtkabir'deki törene, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yanısıra, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bazı bakanlar, askeri erkan ile muhalefet liderlerinin de aralarında bulunduğu kalabalık bir grup katıldı.

Tören, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün mozoleye çelenk koymasıyla başladı. Daha sonra saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Van'da yaşanan depremin tüm ülkeyi ve milleti üzdüğünü belirterek, ''Ama 88 yıl içinde Cumhuriyetin başarılarıyla büyük gurur duyuyoruz'' dedi.

Gül, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Mecliste kutlamaları kabul etti.

Gül, kutlamaların ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

''Bugün Cumhuriyet Bayramı'nı büyük gururla kutluyoruz ama aynı zamanda acı içerisindeyiz. Çünkü, Van ve çevresindeki deprem bütün Türkiye'yi, bütün milletimizi çok üzmüştür. Milletimizin bir ferdinin, bir ilçesinin, bir ilinin acısı hepimizin acısı demektir. Dolayısıyla böyle bir üzüntü içinde yaşıyoruz. Ama 88 yıl içerisinde de Cumhuriyetin başarılarıyla da büyük gurur duyuyoruz. Bu vesileyle bir kez daha tüm halkımızın bayramını tebrik ediyorum, yurtdışında olan vatandaşlarımızın da bayramını tebrik ediyorum, hepsine mutlu günler diliyorum.''

Gül, doğum gününü kutlayan gazetecilere de teşekkür etti.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV