banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Davutoğlu, Erdoğan'ın izinde

Feyzioğlu konuşacağı için adli yıl açılış törenine katılmama kararı alan Erdoğan’a kabineden destek geldi. Davutoğlu aynı güne kabine toplantısı koydu ve törene katılamayacaklarını bildirdi

31 Ağustos 2014 Pazar 12:51
Davutoğlu, Erdoğan'ın izinde
banner229
Davutoğlu, Erdoğan'ın izinde

Feyzioğlu konuşacağı için adli yıl açılış törenine katılmama kararı alan Erdoğan’a kabineden destek geldi. Davutoğlu aynı güne kabine toplantısı koydu ve törene katılamayacaklarını bildirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ardından Başbakan Davutoğlu’nun da Yargıtay’daki adli yıl açılış törenine katılmayacağı bildirildi. Davutoğlu’nun aynı gün yapılacak olan Bakanlar Kurulu toplantısını gerekçe göstererek törene katılmama kararı aldığı öğrenildi.

KABİNE BAHANESİ
Yargıtay Başkanı Ali Alkan, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu Yargıtay’daki adli yıl açılış törenine davet etmek üzere dün ziyaret etti. Başbakanlık Merkez Bina’da basına kapalı gerçekleşen görüşme 1 saat 10 dakika sürdü. Başbakanlık yetkilileri, Bakanlar Kurulu toplantısı olduğundan Başbakan Davutoğlu’nun törene katılmayacağını ifade etti.

Ancak Davutoğlu’nun kendisi ve kabinedeki diğer bakanların törene katılamamasına yönelik geçerli bir gerekçe olması için aynı güne Bakanlar Kurulu toplantısı koyduğu öğrenildi.

BOZDAĞ HABER VERMİŞTİ
Cumhurbaşkanlığı görevine başlayan Erdoğan, Feyzioğlu’nun törende konuşma yapması halinde, katılmayacağını açıklamıştı. Yargıtay Başkanlar Kurulu da, “ifade özgürlüğü” gerekçesiyle Feyzioğlu’nun konuşmasını kararlaştırınca, Erdoğan’ın törene gitmeyeceği kesinleşmişti. AKP olağanüstü kongresinde bir televizyon kanalına konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise Cumhurbaşkanı’nın olmadığı bir yere bakanların da gitmeyeceğini söylemişti.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV