banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

09 Mayıs 2024 Perşembe

Benzin ve motorine indirim geliyor

Dolmabahçe önce uzlaştı sonra gerginlik

GERGİNLİK YENİDEN BAŞLADI

05 Haziran 2013 Çarşamba 01:06
Dolmabahçe önce uzlaştı sonra gerginlik
banner304
Dolmabahçe önce uzlaştı sonra gerginlik
Dün en yoğun polis müdahalesinin yaşandığı Dolmabahçe'de Polisle Protestocular arasında uzlaşma sağlandı. Polis geri çekilecek. Gösterici grup ilerlemeyecek.
Gösterici grup ilerlemeyeceğini, taş ya da benzeri cisim atmayacağını taahhüt etti. Polis bulunduğu konumdan geri çekiliyor.

GERGİNLİK YENİDEN BAŞLADI
Beşiktaş Dolmabahçe'de toplanan yaklaşık 2 bin kişilik gruba polis müdahale etti. Polisin gaz bombası ve tazyikli su ile müdahalesinin ardından grup Gümüşsuyu'na doğru dağıldı. Müdahalenin ardından çok sayıda gösterici gözaltına alındı.

Gümüşsuyu Parkı'nda toplanan kalabalık bir gruba Çevik Kuvvet ekipleri müdahale etmek istedi. Gümüşsuyu Caddesine kaçan göstericilerin ardından polisler, beraberlerindeki iş makineleri ve TOMA'larla, caddenin girişindeki barikatları kaldırmaya çalıştı.
Göstericilerin arasından 10 kişilik bir grup, bölgede görevli polis müdürüyle görüşerek, kendilerine biber gazı atılmaması halinde taş atmayacaklarını bildirdi. Gruptakiler, barikatların kaldırılmamasını ve Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisine yürüyüşlerine izin verilmesini talep etti.
Grubun yürüyüşüne izin vermeyen polis ekipleri, barikatları kaldırmadan Dolmabahçe Meydan'a geri çekildi. Gruptakiler, bekleyişlerini slogan atarak ve halay çekerek sürdürüyor. Yoldan geçen bazı araçlar da korna çalarak gruba destek veriyor.

BEŞİKTAŞ'DA POLİSE ÇİÇEK VERDİLER
Beşiktaş Dolmabahçe'de bir grup polise çiçek verdi. Bir eylemci ise Toplumsal Müdahala Aracı (TOMA)'ya bir demet çiçek astı. Polis ve grup bir süre son günlerde gerçekleşen eylemlerler ve polis müdahalesi hakkında bir süre sohbet etti. Polis daha sonra gruba teşekkür etti.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV