banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Emniyet'ten Şişli Açıklaması.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, dün Şişli'deki protesto gösterileri ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı...

27 Haziran 2011 Pazartesi 02:16
Emniyet'ten Şişli Açıklaması.
banner267
Emniyet'ten Şişli Açıklaması.
İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, dün Şişli'deki protesto gösterileri ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı...

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nce, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından milletvekilliği düşürülen Hatip Dicle'ye destek verme gerekçesiyle kentte dün gerçekleştirilen eylemler sonrasında yapılan araştırmada, atıma hazır 10 adet molotofkokteyli ve yakalananların üzerinde bir bidon içerisinde yanıcı ve yakıcı maddenin ele geçirildiği bildirildi.

Yapılan yazılı açıklamada, Hatip Dicle'ye destek için  Şişli'de toplanan yaklaşık 1500 kişilik grubun PKK-KONGRAGELterörörgütü ve elebaşısı lehinedövizile pankart açıldığı belirtilerek, grubun, yapılmak istenen yürüyüşün yasal olmadığı yönündeki uyarıları dikkate almadığı da kaydedildi.

Güvenlik güçlerinin kademeli olarak gruba müdahale ettiği ifade edilen açıklamada, grup içerisinden yüzü kapalı şahısların ara sokaklara dağılarak çevrede bulunan iş yeri ve araçlara zarar verdiği dile getirildi.

''Eylemciler tarafından çevrede bulunan 100'e yakın iş yeri ve araca zarar verildi'' görüşüne yer verilen açıklamada, 8'i çocuk 40 kişinin yasal işlemlerinin yapılmak üzere yakalanarak ilgili birimlere teslim edildiği belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Olay çevresinde yapılan araştırmada atıma hazır 10 adet motolofkokteyli ve yakalanan şahıslarında elinde bir bidon içerisinde yanıcı ve yakıcı madde ele geçirilmiştir. Yapılan eylemler kapsamında olay yerinde emniyet tedbiri alan emniyet güçlerine yapılan parça tesirli ses bombalı, hava fişekli, taş ve soda şişeli saldırılar neticesinde bir emniyet amiri, bir komiser yardımcısı, 6 polis memuru yaralanarak çevrede bulunan hastanelere kaldırılmıştır. Yaralananlardan 3 kişinin tedavisi devam etmektedir.''
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV