banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Erdoğan'dan Gazze ve Patriot ile ilgili flaş açıklama

Erdoğan Pakistan'da gazetecilerin sorularını yanıtladı.

22 Kasım 2012 Perşembe 09:36
Erdoğan'dan Gazze ve Patriot ile ilgili flaş açıklama
banner321
Erdoğan'dan Gazze ve Patriot ile ilgili flaş açıklama

Erdoğan Pakistan'da gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ateşkes ile ilgili olarak "48 saat içerisinde netice alındı ve ateşkes temin edilmiş oldu" dedi.

Pakistan’da bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’in saldırılarının ardından ateşkesin sağlanması için görüşmelerde bulunduklarını hatırlattı.

Erdoğan, “Ateşkeste, geleceğe yönelik görüştüğümüz süreçti. 48 saat içinde netice alındı, ateşkes temin edilmiş oldu. Ömer Bey’i ve MİT Müsteşarı’nı orada bıraktım, onlar süreci takip etti. Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu ve diğer ülkelerin Dışişleri Bakanları Gazze’de gelişmeleri yerinde takip ettiler. Tekrar aynı durumların meydana gelmemesini istiyoruz. Süreci hassasiyetle takip ediyoruz” dedi.

TSK KARAR VERECEK!

Erdoğan, Suriye sınırına patriot füzeleri yerleştirilmesi için NATO’ya yapılan başvuruya ilişkin ise şunları söyledi:

“Bizim topraklarımız NATO’nun da topraklarıdır. NATO’yla yapılan görüşmeler neticesinde savunma amaçlı bir adım atılmaktadır.

Bunun nereye yerleştirilip yerleştirilmeyeceği, Silahlı Kuvvetlerimizin mensuplarının da uygun görmesiyle, onlar nereyi uygun görürlerse orada bu yerleşim olacaktır. Bu tamamıyla savunma esaslı olarak, yani karşı tarafın muhtemel bazı saldırılarına karşın alınacak tedbirlerdi.

Ne kadar NATO askeri, güvenlik elemanı sayısının gönderileceğini bilmemiz mümkün değil, bu önemli değil.”
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV