banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
11 Mayıs 2024 Cumartesi

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Ethem Sarısülük davasında olay

Ankara’da Gezi Parkı’na destek eylemleri sırasında polis kurşunu ile öldüğü iddia edilen Ethem Sarısülük’ün ikinci duruşmasında sanık polis A.Ş.'nin tutuklanma talebi reddedildi.

28 Ekim 2013 Pazartesi 12:11
Ethem Sarısülük davasında olay
banner266
Ethem Sarısülük davasında olay
Ankara’da Gezi Parkı’na destek eylemleri sırasında polis kurşunu ile öldüğü iddia edilen Ethem Sarısülük’ün ikinci duruşmasında sanık polis A.Ş.'nin tutuklanma talebi reddedildi. Duruşma 2 Aralık'a ertelendi. Kararın açıklanmasıyla salonda gerginlik çıktı. Duruşma sonunda da adliye önü bir anda karıştı. Polis, davaya destek olmak için toplanan gruba tazyikli su ve biber gazı ile müdahale ediyor.

Ankara’da Gezi Parkı’na destek eylemleri sırasında polis kurşunu ile öldüğü iddia edilen Ethem Sarısülük’ün ikinci duruşması Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapıldı. Davaya sanık polis A.Ş katılmadı.
Avukatları A.Ş’nin ifadesinin telekonferans sistemi ile alınmasını talep etti. Dava nedeni ile adliye çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı.

Davaya destek veren çok sayıda kişi adliye önünde toplandı. CHP Milletvekilleri Aylin Nazlı Aka, Sezgin Tanrıkulu, Veli Ağbaba ve bazı CHP’ li vekiller de davayı izlemek üzere mahkemeye geldi.

Duruşmada sanık polis A.Ş.'nin tutuklanma talebi reddedildi.

Duruşma 2 Aralık'a ertelendi.

Mahkemenin kararının açıklanmasıyla duruşma salonu bir anda karıştı. CHP İStanbul Milletvekili Müslüm Sarı, salondan bir kare fotoğrafı Twitter'da paylaştı.
MAHKEME ÖNÜNDE OLAY

Duruşma sonunda mahkeme önünde olay çıktı. Davaya destek vermek için Adliye önünde toplanan gruba polis, tazyikli su ve biber gazı ile müdahale ediyor.

Adliye önündeki müdahale böyle görüntülendi ve Twitter'da paylaşıldı
ADLİYE KORDİDORLARI GAZ DOLDU

Adliye önündeki gaz içeriyi de etkiledi. Adliye koridorları gaz doldu, içerdekiler zor anlar yaşadı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV