banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
09 Mayıs 2024 Perşembe

Benzin ve motorine indirim geliyor

Fuat Avni hesabı Türkiye'de yasaklandı

Sosyal medya üzerinden verdiği bilgiler ile bir internet fenomeni haline gelen Fuat Avni'nin twitter hesabı Türkiye'de yasaklandı.

05 Ağustos 2014 Salı 14:38
Fuat Avni hesabı Türkiye'de yasaklandı
banner311
Fuat Avni hesabı Türkiye'de yasaklandı
Sosyal medya üzerinden verdiği bilgiler ile bir internet fenomeni haline gelen Fuat Avni'nin twitter hesabı Türkiye'de yasaklandı.

Tabela Neon

22 Temmuz'daki sahur operasyonunu ilk olarak takipçilerine duyuran Fuat Avni, dün yaptığı paylaşımlarda da bugün sabah saatlerinde İstanbul'da üç ilçede gözaltıların olacağı iddiasında bulunmuştu.

Dünkü paylaşımların ardından sabahın ilk saatlerinde Fuat Avni'nin twitter hesabının Türkiye'de yasaklanması verdiği bilgilerin doğru olması ihtimalini gündeme getirerek sosyal medyada tepki çekti.

Hesabının kapatılacağını da bildi!

Fuat Avni, Twitter hesabının kapatılabileceğini de önceden takipçilerine duyurmuştu. "Güzel insanlar, yedek hesabım @fuatavnifuat hesabını mutlaka takibe alın. Önümüzdeki günler, süprizlere gebe." diyen Fuat Avni'nin bu öngörüsü de doğru çıktı. Hesap bu tweetten saatler sonra kapatılırken, yedek hesabın takipçi sayısı daha şimdiden 45 bini geçti.

Yedek Hesaptan İnce Göndermeli Tweet



Hesabının kapanmasından sonra Fuat Avni'nin yedek hesabından attığı ilk tweet bu oldu:




beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV