banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Gelir İdaresi Başkanlığı'nda görevden alma

Son günlerde kamuda yaşanan görevden almalar Maliye Bakanlığı’na bağlı Gelir İdaresi Başkanlığı’na da sıçradı.

30 Aralık 2013 Pazartesi 14:37
Gelir İdaresi Başkanlığı'nda görevden alma
banner304
Gelir İdaresi Başkanlığı'nda görevden alma
Son günlerde kamuda yaşanan görevden almalar Maliye Bakanlığı’na bağlı Gelir İdaresi Başkanlığı’na da sıçradı.
Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Hasan Karaçam görevinden alındı. Ayrıca e-faturanın başındaki daire başkanı Uğur Doğan da görevden alınarak Gelir İdaresi Başkanlığı’nda başka bir göreve kaydırıldı.

Hürriyet gazetesinin haberine göre, Maliye Bakanlığı’nda ilk görevden alma geçtiğimiz günlerde Mali Suçları Araştırma Kurulu’nda (MASAK) yaşanmıştı. Başkan Yardımcısı Faruk Elieyioğlu görevinden alınmış 23 Aralık tarihinde de vergi başmüfettişliğine atanmıştı. Geçen hafta sonu da Gelir İdaresi Başkanlığı’nda bir dizi görevden alma ve yer değiştirme operasyonu yapıldığı öğrenildi. 2010 yılında başkan yardımcılığına getirilen Hasan Karaçam’ın görevden alındığı, ardından da Karaçam’ın izne çıktığı belirtildi. Karaçam’ın Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan tamamen ayrılarak özel sektöre geçmeyi planlandığı ifade ediliyor.

E-FATURANIN BAŞINDAKİ İSİM DE ALINDI

Maliye Bakanlığı’nın uzun bir süredir hazırlığını yaptığı e-fatura uygulamasının başındaki isim olan Daire Başkanı Uğur Doğan’ın da geçen Cuma günü görevden alındığı belirtildi. Doğan görevden alınmadan önce Gelir İdaresi Başkanlığı’nda birden fazla dairenin vekaleten de başkanlığını yürütüyordu. E-fatura ile ilgili de başından itibaren projenin başındaki kişiydi.

E-FATURA DA ERTELENDİ

E-fatura da aslında 2014 yılının başında devreye girecekti. Ancak Maliye geçtiğimiz günlerde e-faturaya geçişi 3 ay erteledi. E-fatura uygulaması 1 Nisan 2014 tarihinde başlayacak.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV