banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Genelkurmay'dan Dağlıca açıklaması: 16 şehit

Genelkurmay Başkanlığı, Dağlıca'da 16 askerin şehit olduğunu duyurdu. Başbakan Davutoğlu'nun birazdan açıklama yapması bekleniyor.

07 Eylül 2015 Pazartesi 17:32
Genelkurmay'dan Dağlıca açıklaması: 16 şehit
banner312
Genelkurmay'dan Dağlıca açıklaması: 16 şehit
Genelkurmay Başkanlığı, Dağlıca'da 16 askerin şehit olduğunu duyurdu. Başbakan Davutoğlu'nun birazdan açıklama yapması bekleniyor.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

beylikdüzü oto servis


06 Eylül 2015 tarihinde Dağlıca-Yüksekova yolunun ulaşıma açılması maksadıyla yürütülen operasyonda, daha önceden Bölücü Terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından yol kenarına yerleştirilen El Yapımı Patlayıcıların patlatılması ile iki zırhlı aracımız ağır hasar görmüş, araçlarda bulunan Kahraman 16 silah arkadaşımız şehit olmuştur. Kahraman altı silah arkadaşımız ise hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmış, yaralıların tedavilerine hâlihazırda devam edilmektedir.

Saldırının ardından bölgede başlatılan operasyonlar karadan ve havadan kararlılıkla sürdürülmektedir. Bu kapsamda; bölgede tespit edilen terörist hedeflerinin imhası ve harekâta emniyetle devam edilmesi maksadıyla; Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce kullanıldığı belirlenen 23 hedef (altı mağara, iki depo, üç barınma alanı ve 12 Doçka mevzii) 7 Eylül 2015 saat 09.00'dan itibaren üç adet F-4 ve dört adet F-16 savaş uçağı ile ateş altına alınmaktadır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan Kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz"

beylikdüzü oto servis


AİLELERE ACI HABER ULAŞMAYA BAŞLADI

Türkiye'yi yasa boğan Dağlıca'daki hain saldırıda şehit olan askerlerin ailelerine acı haber ulaştırıldı.

Dün akşam saatlerine doğru Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde, Dağlıca-Yüksekova yolunun ulaşıma açılması maksadıyla yürütülen operasyon sırasında PKK'lı teröristlerin hain saldırısına uğrayan askerlerimizden 6'sı tedavi için hastaneye kaldırılmıştı.

Saldırıda şehit düşen 16 askerin ailelerine de haberler ulaştırılmaya başlandı. Şu ana kadar kimliği açıklanan tek şehit ailesi Bursa'da bulunan Tabur Komutanı Yarbay İlker Çelikcan. Bölgede dün akşam saatlerinden itibaren yoğun çatışmalar yaşandığı ve devam ettiği öğrenildi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV