banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Gezi Parkı karıştı

Taksim Meydanı’nda, bir büfeden döner bıçağı çalan bir kişi Gezi Parkı'na kavga etmeye gidince hareketli saatler yaşandı.

26 Eylül 2013 Perşembe 15:31
Gezi Parkı karıştı
banner322
Gezi Parkı karıştı

Taksim Meydanı’nda, bir büfeden döner bıçağı çalan bir kişi Gezi Parkı'na kavga etmeye gidince hareketli saatler yaşandı.

İstiklal Caddesi’ndeki bir büfeden döner bıçağı çalan 29 yaşındaki Serkan F., Taksim’de hareketli saatler yaşanmasına sebep oldu. Şahsın elinde döner bıçağını gören güven timleri, Serkan F.'nin peşine düştü.

Elindeki döner bıçağını bırakmayan Serkan F., polisin kendisine yaklaşmasına da izin vermedi. Polisi, kendisine zarar vermekle tehdit eden şahıs, Gezi Parkı'na girerek kavga ettiği kişileri aradı.

Polis de Serkan F.'yi adım adım takip etti. Uzun süren ikna çabalarının ardından şahıs teslim oldu. Kendisini bıçakla yaralayan Serkan F., ilk tedavisi olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis de döner bıçağını sahibine teslim etti.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV