banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Gezi Parkı olayları dünya basınında

Dünya basını Gezi Parkı'ndaki olayları izleyicilerine 'Türk Baharı' olarak duyurdu

31 Mayıs 2013 Cuma 22:40
Gezi Parkı olayları dünya basınında
banner264
Gezi Parkı olayları dünya basınında
Dünya basını Gezi Parkı'ndaki olayları izleyicilerine 'Türk Baharı' olarak duyurdu

El Cezire televizyonu Taksim Gezi Parkı'ındaki olaylara canlı bağlantı yaptı.Gerçekleştirilen yayında spikerin Türk Baharı ifadesini kullanması dikkat çekti.

El Cezire’nin Taksim’deki olayları yerinde izleyen muhabiri “Polis, barışçıl gösteriyi darmadağın etmek için gözyaşartıcı gaz ve tazyikli su kullandı … Farklı istikametlere koşan çok sayıda turisti gördük. İnsanlar, bölgedeki kafeteryalara ve evlere sığınmaya çalışıyor. Polis farklı yönlere gaz sıkıyor” diye anlatı.

El Cezire muhabiri “Farklı istikametlere koşan çok sayıda turisti gördük” derken göstericiler için “İnsanlar çok kızgın” dedi.

“Polis, kentin merkezindeki Gezi parkı’nın yıkılmasına karşı barışçıl gösteriyi darmadağın etmek için gözyaşartıcı gaz ve tazyikli su kullandı” diyen El Cezire’nin muhabiri “Farklı istikametlere koşan çok sayıda turisti gördük. İnsanlar, bölgedeki kafeteryalara ve evlere sığınmaya çalışıyor. Polis farklı yönlere gaz sıkıyor” sözlerini de kullandı.

ALMANYA TAKDİR ETTİ

Almanya'nın ZDF kanalı Taksim'de yaşanan doğa savaşını büyük bir takdirle karşıladı. Haberi; "Barbar dediğimiz Türkler doğa için savaşıyor ve Türkler savaşırsa olaylar değisir." metni ile duyurdu.

ABD basınında manşet

ABD'nin saygın gazetelerinden The New York Times'ın internet sitesi, olayları dünya haberleri sayfasının manşetine bu fotoğrafla taşıdı.


 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV