banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Güler’den valilere polisleri gözden geçirin talimatı

BÜYÜK rüşvet operasyonun ardından İçişleri Bakanı Muammer Güler’in talimatıyla 81 ilin valisine başta Organize, Kaçakçılık ve Mali suçlarla mücadele şube müdürlükleri olmak üzere şube müdürleri ve sorumlu emniyet müdür yardımcılarını gözden geçirin talimatı gittiği iddia edildi

19 Aralık 2013 Perşembe 10:37
Güler’den valilere polisleri gözden geçirin talimatı
banner265
Güler’den valilere polisleri gözden geçirin talimatı

BÜYÜK rüşvet operasyonun ardından İçişleri Bakanı Muammer Güler’in talimatıyla 81 ilin valisine başta Organize, Kaçakçılık ve Mali suçlarla mücadele şube müdürlükleri olmak üzere şube müdürleri ve sorumlu emniyet müdür yardımcılarını gözden geçirin talimatı gittiği iddia edildi.

Talimatın ardından birçok ilde çok sayıda emniyet müdürü görevden alındı. Emniyet müdürleri kararnamesi çalışmalarına da hız verildi. Bakan Güler, operasyondan haberdar olur olmaz, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ve bazı daire başkanlarıyla 3 saat süren toplantı yaptı.

Toplantıda operasyonun devam ettiği illerdeki emniyet müdürlerinden bilgi istendi. Bakan Güler, operasyonun kendisinden gizli yürütülmesi üzerine geniş çaplı soruşturma için talimat verdi. KOM Daire Başkanlığı’nda ve diğer kritik daire başkanlıklarında değişiklikler yapılacağı belirtildi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV