banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Hastanede meydan dayağı!

Zanlıları sağlık kontrolü için hastaneye götüren polis, zanlı yakınları tarafından dövüldü.

07 Ağustos 2012 Salı 11:27
Hastanede meydan dayağı!
banner321
Hastanede meydan dayağı!
Zanlıları sağlık kontrolü için hastaneye götüren polis, zanlı yakınları tarafından dövüldü.
Polislere tekme ve yumruk atıp tabure ile vuran şahıslar mahkemece serbest bırakıldı

Bahçelievler’de 4’Ağustos’ta 155 Polis İmdat Hattı’na “bazı kişiler sokakta uyuşturucu kullanıyor” ihbarı yapılınca polis harekete geçti. Zafer Mahallesi’nde devriye görevi yapan Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri şüpheli gördükleri Servet K’yı aramak istedi. Ancak şüpheli direnince polislerle arasında arbede yaşandı. Bunun üzerine Servet K.’nın yanına gelen kardeşi Kemal K., “Bizi arayamazsın. Siz kimsiniz lan. Burası bizim mekanımız” diyerek polis memuruna kafa attı. Servet K. da tekme ve yumruklarla saldırdı. Toplanan kişiler de kavgaya karışınca olay yerine takviye ekipler geldi. Servet K. ve Kemal K. gözaltına alındı.

Tabureyle vurdular

İkili doktor raporu almak için başka bir polis ekbi tarafından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Bu sırada saldırıya uğrayan polisler de rapor almak için aynı hastaneye gitti. Servet K.’nın 10 kadar yakını da hastaneye gelerek bir anda polislere tekme ve yumrukla saldırdı. Polislere plastik tabure ile vurmaya başlayan, tekme ve yumruk atan saldırganlar kaçtı.

Hastanenin güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülenen kavgada, kelepçeli olan iki kardeşin yakınları tekme ve yumruklarla polise saldırıyor. Hastane güvenliğinin yetersiz kaldığı olayda başka bir polis memuru da arkadaşını kurtarmak istiyor. Bu sırada kafasına plastik tabureyi yiyen memur yere düşüyor. Saldırganlardan biri de gelerek yere düşen memuru tekmelemeye başlıyor.

Polis kaçan iki zanlıyı arıyor

Yaralanan polis memuru tedaviye alınırken, saldırganlar gözaltına alınan 2 kardeşi bir taksiye bindirip kaçırmak istedi. Olay yerine gelen takviye polisler tarafından tekrar gözaltına alınan Servet ve Kemal K. ile iki yakınları çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı. Polis görüntülerde meslektaşlarına tabureyle saldıran diğer kişiyi arıyor.
Vatan

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV