banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
30 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Hayri Kozakçıoğlu intihar etti

Eski Ohal Valisi Hayri Kozakçıoğlu evinde yaşamına son verdi

23 Mayıs 2013 Perşembe 11:53
Hayri Kozakçıoğlu intihar etti
banner291
Hayri Kozakçıoğlu intihar etti
Eski Ohal Valisi Hayri Kozakçıoğlu evinde yaşamına son verdi..
Eski Olağanüstü Hal Bölge Valisi Hayri Kozakçıoğlu İstanbul Sarıyer'deki evinde intihar etti. Kozakçıoğlu, silahla evinde yaşamına son verdi.
SİLAHLA KALBİNE ATEŞ ETTİ

İlk gelen bilgilere göre Kozakçıoğlu'nun dün gece evinde yalnız olduğu sırada silahla kalbine ateş ettiği öğrenildi.
HAYRİ KOZAKÇIOĞLU KİMDİR

1938'de Alaşehir'de doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. Mülki İdare Amirliği, Valilik, Kaymakamlık, Mülkiye Müfettişiliği, Başmüfettişlik, Erzurum Valiliği, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Adana, Sakarya, Diyarbakır Valiliği, Olağanüstü Hal Bölge Valiliği, İstanbul Valiliği yaptı.
DYP'DEN MİLLETVEKİLİ OLDU

20' nci Dönem'de DYP'den İstanbul Milletvekili seçildi. Evli ve 3 çocuk babası olan Kozakçıoğlu; 18 Nisan 1999 seçimlerinden sonra 21.dönem İstanbul milletvekilli olarak Meclis'e yeniden girdi. İpekçi Suikastı'nın soruşturmasında polis müdürü olarak görev yaptı.
2 MİLYAR LİRAYI HESABINA GEÇİRDİ İDDİASI

Olağanüstü Hal Bölge Valiliği yaptığı dönemde, Kuzey Irak'tan göç eden Kürtler için gönderilen 2 milyar lirayı hesabına geçirmekle suçlandı. Kozakçıoğlu söz konusu parayı 12 Ağustos 1991'de getirdiğini ve 18 Ocak 1993'te Bölge Valiliği'nin talebi üzerine geri gönderdiğini, parayı dönemin İçişleri Bakanı Mustafa Kalemli'nin onayı ile aldığını söyledi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV