banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
19 Haziran 2025 Perşembe

Ünlü fenomen cezaevine gönderildi

Hüseyin Çelik 4 Bakan istifasını sundu

Çelik, yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının patlak verdiği gün bakanların istifalarını Başbakan Erdoğan'a sunduklarını belirtti.

22 Aralık 2013 Pazar 22:48
Hüseyin Çelik 4 Bakan istifasını sundu
banner322
Hüseyin Çelik: 4 Bakan istifasını sundu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Hüseyin Çelik, Kanal 7 ekranlarında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


Çelik, yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının patlak verdiği gün bakanların istifalarını Başbakan Erdoğan'a sunduklarını belirtti.

"BAYRAKTAR BANA DEDİ Kİ.."

17 Aralık sabahı başlatılan ve bakan çocuklarına kadar uzanan yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili konuşan Çelik "Bayraktar bana dedi ki ben oğlumun ne yaptığını biliyorum. Vicdanen rahatım Egemen Bağış çıktı Meclis'te alnımız ak başımız dik dedi. Öteki bakanlar da yarın çıkar gerekli açıklamayı yapar" ifadelerini kullandı.

BAKANLAR GÖREVDEN ALINACAK MI?

"Başbakan Erdoğan bu bakanları görevden alacak mı?" sorusuna Çelik "Bunu bana değil Başbakan'a sorun bunun kararını verecek kişi kendisidir" dedi. Başbakan Erdoğan'ın şu anda süreci izlediğini de sözlerine ekleyen Çelik "Başbakan'ın kararını kendisinden başka kimse bilemez" dedi.

"İSTİFALARINI SUNDULAR"

Bakanların istifalarını Başbakan'a sundukları yönünde çıkan iddialara da yanıt veren Çelik "4 bakan arkadaşımız 'kamuoyunda bizimle ilgili böyle bir algı oluşturulmak istendi, biz sizin istediğiniz her an görevimizi bırakmaya hazırız' dedi. Bakanlar istifalarını sunuyordu. Buna bizzat ben şahidim" şeklinde konuştu.

BENİM BİLDİĞİM HOCAEFENDİ HEP DUA EDERDİ

Benim bugüne kadar bildiğim Hocaefendi hep şefkati hep duayı ön plana çıkarmıştır. Ben onun beddua ettiğine ilk defa şahit oluyorum. Hepimiz memleketin zararına hareket edenlere beddua etmeliyiz böyle bir beddua varsa buna hepimizin katılması lazım ben bunu üstüme almam şahsen…

ÇIKTIĞIN KAPIYI SERT VURMA, BELKİ GERİ DÖNMEN GEREKİR

Şahsi menfaatlerini Cemaat'in menfaati haline getirenlerle Cemaat'in mücadele etmesi gerek. Biz onların da iktidarıyız. Eğer Cemaat'in bir şikayeti varsa gelip bize söyleyecekler tabii. Ama çakallara fırsat vermemek gerek. Belki Başbakan görüşmedi ama Bülent Arınç Hoca'yla görüştü. Bir söz vardır, çıktığın kapıyı sert vurma, belki geri dönmen gerekir.

Her cemaat içinde haddini aşanlar olduğu gibi bu cemaatte de haddini aşan insanların olduğu görünüyor. Bu insanları öncelikle ayıklamak da cemaatin kendi görevidir. Bizim cemaate saf samimi duygularla imanlarının gereği olarak cemaate bağlı olan insanlarla bizim kavgamız olamaz.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV