banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
07 Mayıs 2024 Salı

Benzin ve motorine indirim geliyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan 'Berat Albayrak' paylaşımı

İstifası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilen Berat Albayrak ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Süleyman Soylu, ''Arkadaşım, dostum sayın Berat Albayrak'a ülkem Milletim ve geleceğimize yönelik çabası, gayreti ve samimiyeti için şükranlarımı sunuyorum.

10 Kasım 2020 Salı 14:38
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan 'Berat Albayrak' paylaşımı
banner267
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan 'Berat Albayrak' paylaşımı

Büyükçekmece Tabela Neon

İstifası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilen Berat Albayrak ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Süleyman Soylu, ''Arkadaşım, dostum sayın Berat Albayrak'a ülkem Milletim ve geleceğimize yönelik çabası, gayreti ve samimiyeti için şükranlarımı sunuyorum.'' ifadelerini kullandı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan istifa eden ve istifası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından "Görevden af talebi kabul edilmiştir" denilen Berat Albayrak'la ilgili Twitter'dan dikkat çeken paylaşımda bulundu.

''GAYRETİ VE SAMİMİYETİ İÇİN ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM''

Bakan Soylu mesajında, şu ifadeleri kullandı:
'Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde beş yıl boyunca aynı kabinede güçlü ve Büyük Türkiye için kritik bir dönemde birlikte çalıştığımız arkadaşım, dostum sayın Berat Albayrak'a ülkem Milletim ve geleceğimize yönelik çabası, gayreti ve samimiyeti için şükranlarımı sunuyorum.''

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV