banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

İstanbul'da polise silahlı saldırı

Ümraniye'de gerçekleştirilen operasyonda silahlı çatışma çıktı. Biri komiser 2 polis memuru ile saldırganlardan biri kadın 2 kişi yaralandı.

26 Mart 2014 Çarşamba 04:09
İstanbul'da polise silahlı saldırı
banner229
İstanbul'da polise silahlı saldırı
Ümraniye'de gerçekleştirilen operasyonda silahlı çatışma çıktı. Biri komiser 2 polis memuru ile saldırganlardan biri kadın 2 kişi yaralandı.

Niğde’nin Ulukışla ilçesinde bir jandarma ve bir polis şehit eden, bir kişiyi de öldüren terör örgütü El Kaide’nin Suriye’deki kolu Irak Şam İslam Devleti’ne (IŞİD) yönelik İstanbul Ümraniye’de dün akşam birçok noktaya operasyon yapıldı.

Özel Harekât ve terörle mücadele şubesi ekipleri, Topağacı Mahallesi Adem Yavuz Caddesi Armağan Sokak’ta oturan Topçu Ailesi’nin evine de baskın düzenlendi. Evden polise ateş açılması sonucu Komiser Yusuf
Yavuz Alemdar ile polis memurları Mustafa Ulukuş ve Cengiz Hüsamettin Yılmaz yaralandı. Çıkan çatışmada, evde bulunan Kenan Topçu (34) ile eşi Elif Topçu (24) da yaralı yakalandı.

Ağır yaralanan Kenan Topçu, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı. Kalçasından vurulan Elif Topçu da aynı hastanede tedaviye alındı. Çevik kuvvet ekipleri, hastane önünde geniş güvenlik önlemi aldı. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan polislerin hayati tehlikesi bulunmuyor.

BEBEĞİ DOLABA SAKLADILAR

Polisin, baskın yapılan evde şüpheli İhsan Topçu’yu gözaltına almak istediği ancak bu kişinin Suriye’de olduğu belirlendi. Olay sırasında Topçu çiftinin 1.5 yaşındaki kızlarını dolaba sakladıkları ortaya çıktı.

3 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Geçen hafta perşembe günü Niğde Ulukışla’da 3 kişiyi öldüren ve ardından düzenlenen operasyonla yakalanan 3 teröristle bağlantılı oldukları gerekçesiyle 3 kişi İstanbul’da yakalandı. 2’si Azerbaycan uyruklu 3 şüpheli, dün Ulukışla’ya götürüldü. Şüpheliler cumhuriyet başsavcılığında ifadeleri alındıktan sonra tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Azerbaycan uyruklu F.M. tutuklanırken Azerbaycan uyruklu Q.İ ve Türk vatandaşı M.A serbest bırakıldı.



POLİSLERİN DURUMU İYİ

Çatışmadan sonra Komiser Yusuf Yavuz Alemdar ile polis memuru Mustafa Ulukuş Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, diğer polis memuru Cengiz Hüsamettin Yılmaz ayakta tedavi gördükten sonra taburcu edildi. 2 polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

EMNİYET'TEN RESMİ AÇIKLAMA

İlk resmi açıklama, saat 22.30 sıralarında İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapıldı. Açıklamada şöyle denildi:
"Bugün akşam saatlerinde Ümraniye Topağacı Mahallesi, Armağan Sokak üzerinde Terörle Mücadele Şubesi unsurlarımızın şüpheli şahıslara yönelik operasyonu sırasında, 3 meslektaşımız hafif şekilde yaralanmış olup, tedavileri Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam etmektedir. Ayrıca, konuyla ilgili olarak terör örgütüne yönelik yapılan bu operasyonda, çıkan çatışma sonucu 2 şüpheli şahıs da yaralı olarak ele geçirilmiştir.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV