banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
04 Kasım 2025 Salı

Adnan EREN’den Cumhuriyet Coşkusu

İzmir milletvekili sosyal medyada şaşkınlık yarattı

AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık twitter adresinden yazdıklarıyla sosyal medyada şaşkınlık yarattı.

09 Ocak 2014 Perşembe 06:11
İzmir milletvekili sosyal medyada şaşkınlık yarattı
banner299
İzmir milletvekili sosyal medyada şaşkınlık yarattı
AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık twitter adresinden yazdıklarıyla sosyal medyada şaşkınlık yarattı.

Aşlık dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamalarla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan Savcı Zekeriya Öz hakkında yazdığı mesajda gösterdiği örnekle dikkat çekti.

İzmir'de bir dönem belediyelere yönelik yaptığı operasyonlar çok konuşulan ve Nisan 2013'te tayin edildiği Samsun'daki lojmanında ölü bulunan bir dönemin Özel Yetkili Savcısı Murat Gök örneğini işaret eden Aşlık  mesajında şunları yazdı : "Savcı Öz; Savcı Murat Gök gibi  kendi sonunu kendi hazırlayacak! Ne demiş atalarımız: Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..."

SÜPER SAVCI GÖK

Savcı Gök İzmir'de görevden alınmadan önce; Güzelbahçe Belediyesi'ne Sarmaşık, Buca Belediyesi'ne Arıkovanı, Urla Belediyesi'ne Hortum, Alaçatı Belediyesi'ne Fare Kapanı ve Anafor gibi aralarında belediye başkanlarının da bulunduğu birçok kişinin tutuklanmasına yol açan operasyonları yönetmişti.

BAŞIMA GELECEK EN KÖTÜ ŞEY

Savcı Zekeriya Öz dün yaptığı açıklamasında tarafına tahsis edilen koruma aracının alındığını, başına bir şey gelmesi durumunda görev şehidi olacağını ve bundan şeref duyduğunu ifade etti.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • durmuş çoban 12 yıl önce yorumlandı

      Resmen tehtit bu kabul edilemez

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV