banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
30 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kadir Topbaş ve Vali Mutlu'dan Gezi Parkı açıklaması

Vali Hüseyin Avni Mutlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, basın toplantısı düzenliyor. Toplantıda İstanbul Emniyet Müdür Hüseyin Çapkın da hazır bulundu.

31 Mayıs 2013 Cuma 18:22
Kadir Topbaş ve Vali Mutlu'dan Gezi Parkı açıklaması
banner304
Kadir Topbaş ve Vali Mutlu'dan Gezi Parkı açıklaması

Vali Hüseyin Avni Mutlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, basın toplantısı düzenliyor. Toplantıda İstanbul Emniyet Müdür Hüseyin Çapkın da hazır bulundu.

Taksim Gezi Parkı'ndaki gelişmelerle ilgili olarak Atatürk Havalimanı'nda Vali Hüseyin Avni Mutlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş basın toplantısı düzenliyor.

İçişleri Bakanı Muammer Güler yaptığı açıklamada "Gezi Parkı'ndaki olayların incelenmesi konusunda talimat verdim ölü yok yaralılar var" dedi.

Kadir Topbaş'ın konuşmasından satır başları:

Taksimde'ki çalışma sadece halkımıza, yayalara hizmet sunmak ve trafiğin yer altına alınmasıyla ilgili bir çalışmadır.

Muhalefet desteği ile geçti karar oy birliğiyle kabul edildi.

Bazı çevreler ve bu durumu istismar etmeye çalışanlar oraya çok masum olarak gelen insanların duyguları da istismar ediliyor.

Topçu Kışlası ile ilgili kurul'dan geçen bir karar var. Kışla'nın orada yapılıp yapılmaması il ilgili elbetteki bir takım görüşler olacaktır. Topçu Kışlası AVM ölçeğinde bir yapı değil aslında...

Oda başkanları ile birlikteydim onlar da oradaki olayların siyasileştirilmesinden rahatsızlar.

Duvarın genişletilmesi neticesinde zorunlu olarak bazı ağaçların taşınması durumunda olduğunu açıkladım. Topçu kışlasıyla ilgili alınan bir karar var.

Yanlış aktarılan ve gerçekten çevreyi sevenlerin de istismar edilmesi bu noktaya geldi. Siyaset kullanılırsa gerginlikler ortaya çıkıyor. İstanbulluların buna fırsat vermemesini istiyorum. Bu kentte yanlış yapmamak birinci hedefimiz. Birilileri bunu yanlış şekilde kullanmakta, yanlış yere çekmektedir.

YAPILAN ÇALIŞMANIN AVM İLE İLGİSİ YOK

Yapılan çalışma sadece bir tretuarı yıkarak yaya yolunu genişletme çalışmasıdır. Yani yapılanlar yayalar için kaldırım düzenlemesi AVM ile ilgisi yok...

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun açıklaması:

Olaylarda yaralanan 12 kişi tedavi altında... Fas uyruklu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının yoğun bakımda olduğunu belirtmek istiyorum. 1 gazetecide gazdan etkilenerek tedavi altına alındı.

Yaşananlar hiçbirimizin görmek istemediği olaylar...

Sadece bu şehirde güven ve huzur istiyoruz. Emniyet teşkilatıda halkın huzuru birinci görevidir. Bu gösterilerde kafa ve kol travması geçiren vatandaşlara geçmiş olsun diliyorum. Bunlardan 1 kişinin travma nedeniyle yoğun bakımda ve tedavisi devam etmektedir. Diğerleri taburcu olacaktır. Yoğun bakımda olan kişinin Fas uyruklu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı lduğunu söylemeliyim. Bu olaylarda 1 gazetecinin yaralandığını ve sağlığının iyi olduğunu söylemeliyim.

Göstericilerin ağaca ve doğaya sahip çıkma noktasında saygı duyulur ama ortada bir doğa katliamı yoktur. Ancak iyi niyetli, doğa sevgisiyle gelenlerin yanında oraya provakasyon için gelenlerin oyunlarına alet olmuşlardır.

Emniyet açısından yaşanan olaylar istemediğimiz olaylar. Taksim İstanbul'un en güzide yerleri. Bu yerler iyi niyetlerin dışında, asayişi bozucu noktaya gelmesi gerçekten dikkat çekicidir. Şu anda Taksim'de Gezi Parkı'nda bir olumsuzluk görülmemektedir.

Arzu şudur ki; şu anda bir olumsuzluk bulunmamaktadır.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Taksim Gezi Parkı çevresindeki olaylarda 12 kişinin yaralandığını, 63 kişinin de gözaltına alındığını bildirdi.


 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV