banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Kandil'den PKK'ya talimat

Kandil'den PKK'ya sansasyonel eylem yapın talimatı verildiği istihbaratı alındı.

04 Ağustos 2011 Perşembe 15:50
Kandil'den PKK'ya talimat
banner312
Kandil'den PKK'ya talimat
Kandil'den PKK'ya sansasyonel eylem yapın talimatı verildiği istihbaratı alındı.
Güneydoğu ve Doğu'da teröristlerle mücadele güvenlik güçlerince sürdürülürken, ulaşılan en küçük istihbarat bile titizlikle değerlendiriliyor.

KANLI EYLEM TALİMATI
İstihbarat birimleri, yaptıkları bu çalışma ve teknik takip sonucunda terör örgütü PKK'nın Kandil Dağı'nda bulunan elebaşlarının şifreli rakamlar ve kelimeler kullanarak telsiz ve telefon talimatlarıyla örgütün sözde Dersim (Tunceli), Amed (Diyarbakır) ile Erzurum bölge sorumlularına kanlı eylem talimatı verdiğini saptandı.

ÖNLEMLER ALINDI
Görüşmelerdeki şifreyi büyük ölçüde çözen güvenlik birimleri, bölücü örgütün kanlı planlarına ilişkin çok önemli bilgiler elde etti. Bölgedeki güvenlik güçleri, terör örgütü PKK'nın önemli hedeflere girişebileceği sansasyonel eylemler ile üst düzeydeki görevlilere yönelik olası suikast ve kaçırma girişimlerine karşı yoğun önlem aldı.

YÖNETİME SIKI KORUMA
Özellikle yönetim kademesindeki üst düzey görevlilerin daha sıkı korunma yapılmaya başlandı. Örgütün, terör eylemlerinin yoğun olduğu iller dışında ve bugüne kadar hiç eylem yapılmayan yerlerde de sansasyonel eylemler yapabileceğine ilişkin istihbarat bilgileri de değerlendirilerek, gerekli önlemler alındı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Anahtar Kelimeler: KandildenPKKyaTalimat

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV