banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Kandil'e hava saldırısı: İleri karakol vuruldu

Kandil girişinde bulunan PKK'nın Kortek bölgesindeki ileri karakol ve kontrol noktası vuruldu.

14 Kasım 2011 Pazartesi 06:42
Kandil'e hava saldırısı: İleri karakol vuruldu
banner267
Kandil'e hava saldırısı: İleri karakol vuruldu
Kandil girişinde bulunan PKK'nın Kortek bölgesindeki ileri karakol ve kontrol noktası vuruldu.
Kuzey Irak'taki PKK hedeflerine yönelik hava oeperasyonlarına yeniden başlanırken, F 16'lar, Kandil bölgesini dün iki kere vurdu.

Milliyet'ten Namık Durukan'ın haberine göre; örgütün ana eğitim kamplarından olan ve yönetici kadronun faaliyet gösterdiği Kandil bölgesindeki PKK hedeflerine dün iki büyük saldırı gerçekleştirildi. Bölgede önce keşif uçuşları yapıldıktan sonra bombalama başladı. Harekata katılan uçaklar sabah saatlerinde Kandil'in çevresindeki mevzileri yoğun bombardıman altında tuttu. Bombalanan noktalar arasında Kandil'e açılan ileri karakolllardan olan Kortek kontrol noktası da yer aldı. Karayolu üzerinde bulunan PKK'nın kontrol noktasına çok sayıda bomba bırakıldı. Sabah saatlerindeki hava saldırısı yaklaşık iki saat sürdü. İkinci bombalama dün saat 14.00'te gerçekleştirildi. İkinci saldırıda ise geniş alanlar bombalandı. Hava harekatı akşam saatlerine kadar belirli aralıklarla devam etti.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV