banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
09 Nisan 2026 Perşembe

Akın Gürlek operasyonların bilançosunu paylaştı

Kırımlı Tatar lider Türkiye bize güvence verdi

Problem çıkarsa Türkiye hemen devreye girer

05 Mart 2014 Çarşamba 21:48
Kırımlı Tatar lider Türkiye bize güvence verdi
banner266
Kırımlı Tatar lider Türkiye bize güvence verdi
“Problem çıkarsa Türkiye hemen devreye girer”

Ukrayna’da Kırım yarımadası yüzünden Kiev ile Moskova arasında derin kriz devam ederken, Kırım Tatarları liderlerinden Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu, Türkiye’nin kendilerine “Problem çıkarsa Türkiye hemen devreye girer” güvencesi verdiğini açıkladı.

Kırımoğlu, Kırım’ın başkenti Simferopol’de düzenlenen basın toplantısında, geçen hafta Kiev’de Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile yaptığı görüşmenin en önemli unsurunu bugün duyurdu.

Kırımoğlu, “Türk Dışişleri Bakanı ile görüştüğümde Ankara bize önemli bir güvence verdi. Davutoğlu Kırım’da yaşayan Tatarların herhangi bir tehditle karşılaşmaları durumunda Türkiye’nin hemen devreye gireceği güvencesini verdi” dedi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV