banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

KONYA POLİSİ BUGÜN GENÇ KIZLARA ÇALIŞTI

Konya'da sosyal medya sayesinde Taksim Meydanı'ndaki Gezi Parkı'nın yıkılmasını protesto etmek isteyen yaklaşık 500 kişi bugün saat 17.00 sıralarında kentin en işlek bölgesi Zafer Meydanı'nda toplandı.

03 Haziran 2013 Pazartesi 01:48
KONYA POLİSİ BUGÜN GENÇ KIZLARA ÇALIŞTI
banner322
KONYA POLİSİ BUGÜN GENÇ KIZLARA ÇALIŞTI
Konya'da sosyal medya sayesinde Taksim Meydanı'ndaki Gezi Parkı'nın yıkılmasını protesto etmek isteyen yaklaşık 500 kişi bugün saat 17.00 sıralarında kentin en işlek bölgesi Zafer Meydanı'nda toplandı.

Eylemci kızlara saldırdılar

Bu sırada meydanda binası bulunan Alperen Ocağı’ndaki gençler de teras katından, Gezi Parkı protestocu gruba tepki gösterdi. Grupta bulunanlar bunun üzerine ’Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ diye slogan attı.
 
İki grup bir süre karşılıklı olarak slogan attı. Ardından Alperen Ocağı’ndakiler binadan inip, Gezi Parkı protestocularına ellerinde sopalarla saldırmak istedi. Sokağa kapatan çevik kuvvet polisi geçlerine izin verdi. Polise direnen Alperen Ocağı üyesi yaklaşık 100 kişi, daha sonra binanın arka sokağından Zafer Meydanı’na çıkmak istedi. Polis burada da önlem alıp geçmelerine izin vermedi.
 
İKİ KIZA SALDIRDILAR
 
Alperen Ocağı üyesi grubun bulunduğu sokaktan, Zafer Meydanı’ndaki Gezi Parkı protestocu grubuna katılmak için geldiği öne sürülen iki genç kıza, Alperen Ocağı üyeleri saldırdı. Kaçmak isteyen kızlar, Alperen Ocağı üyeleri tarafından bir berberin önünde sıkıştırıldı.
 
Polis, iki kızı Alperen Ocağı üyesi grubun elinden güçlükle alıp alandan uzaklaştırdı. alperen Ocağı üyesi grup bir süre sonra yeniden meydana girmek istedi. Ancak, polis, gençleri ocak binasına girmeye ikna etti. Bu sırada Alperen Ocağı üyesi bir genç fenalaştı.
 
Baygınlık geçiren genç yere yatırıldı. Sağlık görevlileri gelene kadar gence polis ilk müdahalede bulundu ve yanından ayrılmadı. Ardından fenalaşan genç, ambulansla Meram Eğitim Uygulara ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Gezi Parkı’nın yıkımını protesto etmek isteyen grupta Zafer Meydanı’ndan ayrılıp Kültür Park’a gelip, eylemlerini sürdürdü.












 
posta

Haber Etiketleri: Taksim Gezi Parkı  canlı yayın, Gezi Parkı  canlı yayın, Taksim Gezi Parkı, Taksim Gezi Parkı haberleri, Gezi Parkı, Taksim Gezi Parkı olayları,taksim gezi parkı projesi, taksim gezi parkı beyoğlu, taksim gezi parkı harita, taksim gezi parkı nerede, taksim gezi parkı kışla, taksim gezi, parkı cafe, taksim gezi parkı özellikleri, taksim gezi parkı tarihi, taksim gezi parkı olayları, taksim gezi parkı eylemi,taksim gezi parkı canlı yayın , taksim gezi parkı canlı , taksim gezi parkı olayları, taksim yürüyüşü, taksim olayları, taksim gezi parkı olayları.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV