banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Lice’de çember daralıyor

Diyarbakır Lice’de devam eden operasyonda komandolar mağara ve sığınaklarda buldukları tuzaklanmış el yapımı patlayıcıları imha etti.

10 Mart 2017 Cuma 06:36
Lice’de çember daralıyor
banner264
Lice’de çember daralıyor

Diyarbakır Lice’de devam eden operasyonda komandolar mağara ve sığınaklarda buldukları tuzaklanmış el yapımı patlayıcıları imha etti

Beylikdüzü Tabela

Diyarbakır'ın Lice, Hani ile Bingöl'ün Genç ilçelerinin kesiştiği ve 'şeytan üçgeni' olarak bilinen bölgede asker, polis ve köy korucularından oluşan 10 bin güvenlik görevlisinin katıldığı büyük bahar operasyonu devam ediyor. Terör örgütü PKK'nın teröristlere silahlı, bombalı eğitimlerini verdiği ve Türkiye'deki 'Küçük Kandil' olarak da adlandırılan Lice, Hani, Genç üçgeninde stratejik noktalara helikopterlerle özel eğitimli birlikler indirme yaptı. Bölgede tuzaklanmış çok sayıda el yapımı patlayıcı imha edildi. İnsansız Hava Araçları'nın (İHA) tespit ettiği ve harekât merkezine gönderdiği görüntüler üzerinde yapılan detaylı incelemeler sonucunda ise belirlenen hedefler vuruldu.

Hava destekli operasyonda 8'i Lice'de 19 terörist silah ve teçhizatlarıyla etkisiz hale getirilirken, söz konusu örgüt mensupları arasında İçişleri Bakanlığı'nın "aranan teröristler listesi"nde "yeşil kategori"de bulunan Erhan Siser kod adlı Edip Yetüt'ün de bulunduğu belirtildi. Çok sayıda silah ve mühimmatın da ele geçirildiği operasyonda bin 400 kilogram uyuşturucu ele geçirildi. Teröristlerce bombalı saldırılarda kullanılmak üzere gasp edilmiş sahte plakalı 6 aracın bulunduğu operasyonda, 6 barınak ve 4 sığınak kullanılamaz hale getirildi. Şırnak Silopi'de bir evde ise 2 adet Bixi otomatik tüfek, 5 adet roket atar silahı (RPG7), 6 adet AK-47 uzun namlulu silah, 3 anti tank mayını, 29 adet roket atar mühimmatı bulundu.

6 PKK HEDEFİ VURULDU
Diyarbakır 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığı 8'inci Ana Jet Üssü 181'inci Filo'dan kalkan F16 savaş uçakları Kuzey Irak'ta terör örgütü PKK'ya ait İHA'lar tarafından belirlenen 6 hedefi imha etti.

beylikdüzü gnl tabela

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV