banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Lüksemburg elçimiz Ankara'ya çağrıldı

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin Lüksemburg’daki büyükelçisi Ankara’ya çağrıldı...

07 Mayıs 2015 Perşembe 19:59
Lüksemburg elçimiz Ankara'ya çağrıldı
banner291
Lüksemburg elçimiz Ankara'ya çağrıldı
Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin Lüksemburg’daki büyükelçisi Ankara’ya çağrıldı...

Dışişleri Bakanlığı, "Lüksemburg Parlamentosu'nun tarihi gerçekleri ve hukuku çarpıtarak almış olduğu haksız kararı kınıyor ve şiddetle reddediyoruz. Türkiye'nin Lüksemburg'daki Büyükelçisi Levent Şahinkaya ise istişareler için Ankara'ya çağrılmıştır" açıklamasında bulundu.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, kararın, Lüksemburg Parlamentosu'nun, "atıfta bulunduğu 1948 tarihli BM Sözleşmesini anlamaktan çok uzak olduğunu ve örnek aldığı bazı parlamentoların düştüğü yanlışa ortak olduğunu gösterdiği" vurgulanarak, şöyle denildi:

"Parlamentolar, kendilerini uluslararası mahkemelerin
yerine koyup, soykırım gibi çok ciddi bir suç hakkında hüküm vermeye kalkarlarsa, tarihi ve hukuku istismar etmiş olurlar. Türkiye, Ermenilerle ortak tarihinin acılı sayfalarını onurlu bir şekilde ve karşılıklı saygı içinde anmaya devam edecektir. Konuya ilişkin görüşlerimiz Bakanlığa çağrılan Ankara'daki Lüksemburg Büyükelçisine iletilmiştir. Türkiye'nin Lüksemburg'daki Büyükelçisi Levent Şahinkaya ise istişareler için Ankara'ya çağrılmıştır."

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV