banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Mardin'de bomba yüklü araç bulundu

Sultan Şeyhmus Mevkii'nde bomba yüklü araç etkisiz hale getirildi.

13 Şubat 2012 Pazartesi 19:10
Mardin'de bomba yüklü araç bulundu
banner266
Mardin'de bomba yüklü araç bulundu

Sultan Şeyhmus Mevkii'nde bomba yüklü araç etkisiz hale getirildi.
Diyarbakır-Mardin karayolunda, güvenlik güçlerince takibi sonucu ele geçirilen araçtaki 125 kilogram patlayıcı uzman ekiplerce imha edildi.

Mardin Valisi Turhan Ayvaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bomba yüklü bir aracın Diyarbakır istikametinden geldiği ihbarı üzerine emniyet ve jandarma ekiplerinin yolda geniş çaplı önlem aldığını söyledi.

Güvenlik güçlerini gören teröristin aracı bırakarak kaçtığını belirten Ayvaz, ''Otomobilde 2 adet tüp ve bir teneke içerisine gizlenmiş toplam 125 kilo patlayıcı bulundu. Patlayıcı olay yerine gelen uzmanlar tarafından imha edildi. Kaçan teröristin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyonlar başlatıldı'' dedi.

Diyarbakır-Mardin karayolunda, güvenlik güçlerinin patlayıcı yüklü olduğunu belirleyerek takibe aldığı aracın sürücüsü olayı fark edince otomobili terk ederek kaçmış, peşinden gelen diğer bir araçtaki teröristlerle, Çınar ilçesi Aktepe köyünde çatışma çıkmıştı.

Çatışmada bir terörist yaralı olarak, 4 köylüyü rehin alan diğer terörist de ölü olarak ele geçirilmişti. Terk edilen araçta ise 125 kilogram patlayıcı bulunmuştu.

 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Anahtar Kelimeler: BulunduBomba Yüklü Araç

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV