banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
19 Haziran 2025 Perşembe

Nihal Candan yoğun bakıma alındı

Memurlarla ilgili yeni dönem başlıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, hükümet tarafından çıkarılan son kanun hükmünde kararname (KHK) ile memuriyetten ayrılmasına karar verilenlerin, şimdiye kadar aldıkları maaşların geri alımına ilişkin hüküm bulunmadığını söyledi.

18 Ağustos 2016 Perşembe 13:14
Memurlarla ilgili yeni dönem başlıyor
banner263
Memurlarla ilgili yeni dönem başlıyor
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, hükümet tarafından çıkarılan son kanun hükmünde kararname (KHK) ile memuriyetten ayrılmasına karar verilenlerin, şimdiye kadar aldıkları maaşların geri alımına ilişkin hüküm bulunmadığını söyledi.

Beylikdüzü Mercedes Servisi

Geçtiğimiz ay gerçekleşen darbe girişiminin ardından hükümetin yürüttüğü soruşturmalar devam ederken, çok sayıda kamu görevlisi ve TSK mensubu "Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı oldukları" gerekçesiyle görevden alınıyor.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş da Pazartesi günü yaptığı açıklamada, 2010 yılındaki Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) soru çaldığı tespit edilenlerin memuriyetini kaybedeceğini söylemişti.
Soylu "Mesleki Eğitim ve İstihdam Seferberliği' protokolünün imza töreninde gazetecilerin soruları üzerine, "2010 KPSS ile ilgili bir usulsüzlük tespit edilirse bu kişilerin memuriyet hakları sona erecek. Usulsüz atanan memurların aldığı maaşların geri alınmasıyla ilgili bir düzenleme son çıkardığımız KHK'da bulunmuyor. Neticede orada çalışmışlardır" dedi.

Soylu, "Atanmalarında usulsüzlük tespit edilenler memurluktan ayrılacak ve haklarında cezai işlemler devam edecektir" diye konuştu.



Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV