banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Milli Savunma Bakanı'ndan bedelli askerlik açıklaması

İsmet Yılmaz: 460 bin kişi 30 yaş kriterine uyuyor. 30 yaş konusunda bir değişiklik de planlanmıyor..

22 Kasım 2011 Salı 14:15
Milli Savunma Bakanı'ndan bedelli askerlik açıklaması
banner291
Milli Savunma Bakanı'ndan bedelli askerlik açıklaması
İsmet Yılmaz: 460 bin kişi 30 yaş kriterine uyuyor. 30 yaş konusunda bir değişiklik de planlanmıyor..
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugünkü parti grubu konuşmasında bedelli askerlik konusundaki yasa tasarısının ayrıntılarını açıkladı. 30 yaşından gün alan ve 30 bin TL'yi ödeyen kişiler zorunlu askerlik hizmetini yapmadan düzenlemeden faydalanacak.

460 BİN KİŞİ YARARLANABİLECEK DURUMDA
Erdoğan'ın bedelli açıklamasından sonra Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz bedelli askerlikteki 30 yaş sınırı konusunda bir değişiklik düşünülmediğini ifade etti. Bakan'ın açıklamalarına göre 460 bin kişi düzenlemeden faydalanabilecek durumda.

Bakanlığın açıkladığı 460 bin kişinin tümü düzenlemeden yararlanırsa devletin kasasında Milli Savunma Bakanlığı'nın bütçesine yakın oranda bir para girecek. 2011 yılı Milli Savunma Bakanlığı bütçesi 16 milyar TL'ydi.

İKİNCİ TAKSİTİ ÖDEMEYENLER HAKKINI KAYBEDECEK
Başbakan Erdoğan, partisinin haftalık grup toplantısında açıklayacağını söylediği bedelli askerlik için yaş sınırını ve gerektirdiği ayrıntıları açıkladı. Yaş sınırının 30 olduğunu ve karşılığının 30 Bin TL olduğunu açıklayan Başbakan Erdoğan'ın ardından Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz konuya ilişkin "Türkiye'de 460 bin kişi bu tanıma uyuyor. 30 Bin TL olan ücretin ikinci taksidini ödemeyenler hakkını kaybedecek" açıklamasını yaptı.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV