banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Özel o görüşmede Erdoğan'dan bunu istedi!

Başbakan Erdoğan, akşam saatlerinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'i kabul etti.

19 Eylül 2012 Çarşamba 10:19
Özel o görüşmede Erdoğan'dan bunu istedi!
banner304
Özel o görüşmede Erdoğan'dan bunu istedi!

Başbakan Erdoğan, akşam saatlerinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'i kabul etti.
Erdoğan, Orgeneral Özel ile perşembe günü yapacağı haftalık olağan görüşmesini bugüne kaydırdı. Başbakanlık Merkez Bina'da yapılan görüşme 18:30 sularında başladı.

Görüşmede, son terör olaylarının ele alınığı öğrenildi. Dün ve bugün yaşanan terör saldırılarının detaylarının paylaşıldığı görüşmede askerin hükümetten daha fazla yetkiler istediği iddia ediliyor.

Ankara kulislerine göre, asker belli şehirler için olağanüstü hal isteğinde. İddialara göre Özel Paşa, Erdoğan'a bu konuda telkinlerde bulundu.

Görüşme yaklaşık 2,5 saat sürdü.

MHP LİDERİ DE OHAL İSTEMİŞTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dünkü açıklamasında "Hükümet müzakereye devam mı edeyim yoksa kararlı mücadele mi göstereyim ikilemi arasında bocalarken terör, kardeşliğimize pusu kurmakta, bin yıllık hukuku bombalamaktadır. Ülkemizin bir bölümünü kapsayacak şekilde OHAL veya sıkıyönetim ilanı ciddiyetle ele alınmalı ve bu konuda gerekli hazırlıklar yapılmalıdır" demişti.

 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV